• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama lütfen bakın kızıldan dönemiyorumm:(((((

everytime_night

Güzel günler bizi bekler
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
1.549
457
323
arkadaşlar nolur yardım edin 8 aylık kızım var ve kuaföre gidemiyorum yarın akşamda yeğenimin kına gecesi var önceki akşam saçımı kızıla boyadım ama çok açık deildi kutuda bende kıpkırmızı durdu dün akşamda kapansın die eşim loreal köpük boya almış sublime kahve doreydi galba ama hiç kapanmadı nolur yardım edin yarın akşama kadr düzeltmem lazım bu saçı napcam sinirlerim çok :43: bozukk

saçını bi kere daha boyarsan ciddi hasarlar verirsin.

kızıldan pat diye dönemezsin. ben bile 2 senedir dönemiyorum. ne renge boyatsam açılıyo. çareyi kendi rengime gelmekte buldum, saçlarımı kestire kestire baya bi zaman alıcak ama, başka çaresi de yok.

evet öle yapıcam haklısın saçlarım yıprancak bende biliorum ama bi görsen resmen kırmı başlıklı kız gibiyim rezil bi durumdayım

canim bende gecenlerde aynen senin gibi kipkirmizi oldum ciktim..ama benim evde yedek boyam vardi koyu kahve rengi, onunla sacima ara ara balyaj atar gibi boyadim..tamamini degil sacin..sadece ustlerden tutam tutam boyadim..kirmizi rofleler oldu sacimda..herkes bayildi..nerde yaptirdigimi sordu arkadaslarim..oysaki ben kirmizi sactan kurtulmak icin kendim yapmistim ama gercekten cok hos oldu..palette kahve rengi boya almasini soyle esine yani ebn palette aldim..sen daha iyi bilirsin ama..

arkadaşımın kuaförünü aradım çikolata kahveye boya diyo benim bildğim ondada kızıllık var içinde kızıl olmayan bi kahve yap dio sanki çok vaktim var onları araştırmaya bi daha kızılın yanından bile geçmem

canim bende gecenlerde aynen senin gibi kipkirmizi oldum ciktim..ama benim evde yedek boyam vardi koyu kahve rengi, onunla sacima ara ara balyaj atar gibi boyadim..tamamini degil sacin..sadece ustlerden tutam tutam boyadim..kirmizi rofleler oldu sacimda..herkes bayildi..nerde yaptirdigimi sordu arkadaslarim..oysaki ben kirmizi sactan kurtulmak icin kendim yapmistim ama gercekten cok hos oldu..palette kahve rengi boya almasini soyle esine yani ebn palette aldim..sen daha iyi bilirsin ama..

canım öle diosunda ben tamamen kurtulmak istiorum çok cart duruo tamam bi anda kurtulmak zor ama en azından koyulaşsın falan

canım benim kuzenim kuaför ona sormuştum ben nasıl kızıldan nasıl dönerim diye o da bana kızılı tek kapatacak renk yeşil dedi evet çok ilginç yani diyelimki kahverengi istiyorsun içine az birşey de yeşil karıştırınca kızıl tamamen kapanıyor ben 8 aydır kırmızıya yakın kızılım boyatmadan önce sordum ona göre kızıl oldum yani ...
ayrıca öyle kırmızı rengi nasıl buldun ben 20 günde bir boyuyorum akıyor çünkü hangi boya o kadar kırmızı yaptı anlamadım..:26:

canım benim kuzenim kuaför ona sormuştum ben nasıl kızıldan nasıl dönerim diye o da bana kızılı tek kapatacak renk yeşil dedi evet çok ilginç yani diyelimki kahverengi istiyorsun içine az birşey de yeşil karıştırınca kızıl tamamen kapanıyor ben 8 aydır kırmızıya yakın kızılım boyatmadan önce sordum ona göre kızıl oldum yani ...
ayrıca öyle kırmızı rengi nasıl buldun ben 20 günde bir boyuyorum akıyor çünkü hangi boya o kadar kırmızı yaptı anlamadım..:26:

ay canımanlamadımki walla kolestonun kızıl viyolemi neydi onu aldım diorumya kutuda öle cart kırmızı durmuo ama bi boyadım boyamaz olaydım canım bu yeşil boya aktarda falan varmıdır acaba yaa ben çarşıya uzak oturuyorum o yüzden kuaföre gidemiorum zaten bebeğim var küçük git gel çok saatimi alıcak ewde yapıyım dedim içine ettim saçımın

üzülme canım bende bi ara eşim istediği için röfle olan saçımı evde kendi kendime kızıla boyadım koleston aşk aleviydi herkes çok yakıştı diyordu ama ben alışamadığım için tekrar röfleye dönmek istedim ama hangi kuaföre gittiysem saçımın çok yıpranacağını ve bunun kolay olmadığı söylediler bende kendi kendime kızıla nasıl boyadıysam şimdide kendim bu renkten kurtulabilirim dedim ve ne kadar kolestonun kahve rengi tonları varsa hepsinin tek tek inceledim(hani kutunun yanında saçının kendi tonunu gösteren ve boyadıktan sonra olan hali var ya)tek tek baktım ve en yakın olan saçımın orjinal haline çikolata kahveydi ve alıp boyadım iki kutu kullandım çünkü saçlarımda uzundu ve hiçte kızıllık kalmadı saçım koyu kahve kendi saçımın rengi igib oldu ve üzerinden bir 6 ay geçtikten sonra kuaföre gidip röflemi yaptırdım ve kızıldan kurtuldum sende bunu denemelisin bence gerçekten işe yarıyor...

ay canımanlamadımki walla kolestonun kızıl viyolemi neydi onu aldım diorumya kutuda öle cart kırmızı durmuo ama bi boyadım boyamaz olaydım canım bu yeşil boya aktarda falan varmıdır acaba yaa ben çarşıya uzak oturuyorum o yüzden kuaföre gidemiorum zaten bebeğim var küçük git gel çok saatimi alıcak ewde yapıyım dedim içine ettim saçımın

aktarda sanmamıyorum ama çikolata kahveye boya çünkü hemen açılacak bişey değil ki seni diğer bayamaya kadar idare eder :16:

Keşke boyadığınız kızılın numarasını yazsaydınız daha çok yardımcı olabilirdim ancak yinede siz mağdem kızıllık istemiyorsunuz düz 6 numaraya boyayın kapansın.

geçen kuaförde vardı saçı çok kırmızı olmuş ve bu durumdan muzdarip bir bayan
kuaför onun saçını koyu bir kızıla boyadı
kapattı kırmızılığı
ama yıkandığında akarsa nasıl olur bilemiyorum.

Back