LÜTFEN BAKIN ÇOK KORKUYORUM !!!

inşallah canım ya belkide haklısın ama 15 gün oldu azalma bile yok hayatımda hiç bunu yaşamayınca korktum
Sakin ol canım doktora gitmişsin sonuçta, ciddi bir sorun olsa doktorun söylerdi. Bir kaç gün sonra azalma olmazsa tekrar gidersin doktora.

Bu arada ben isteyerek aldırmadım bebeğimi. Düşük yapmıştım malesef, içinde parça kalmış diyerek kürtaj yaptı doktorum. Fark eder mi bilmiyorum bu durum.

bana çocuğun olmaz dediler ( tedavisiz )bizde korunmadık rahattık 3 jay sonra hamile kaldım aldırmak zorundaydım okadar yara ki içimde inşallah tekrar olur.
Canım Rabbim sana bir mucize vermiş resmen ya seni üzmek istemiyorum ama bunu bile bile nasıl kıydın?

biliyorum canımda başka şansım yoktu yoksa hangi kadın anne olmayı elliyle itebilir

hem o hemde başka sebeplerde var. Yoksa hayatımda en çok ama en çok istediğim seydi

hem o hemde başka sebeplerde var. Yoksa hayatımda en çok ama en çok istediğim seydi
Hayırlısı olsun canım artık, Rabbim gene verir inşallah. Yaşın çok küçük daha.

Ben 27 yaşındayım, 1 yıldır uğraşıyorduk. Benim bebeğimin de nasibi yokmuş. Allahım sağlıcakla tekrar nasip eder inşallah...

kadın organizması sürekli yenilenen birşey. İnşşalah olur canım benim :)

Canım normal yoldan mı hamile kaldın? Ben de iki düşük Yaptım pKO ve kilo var hamile kalamıyorum da. Allah Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Canım normal yoldan mı hamile kaldın? Ben de iki düşük Yaptım pKO ve kilo var hamile kalamıyorum da. Allah Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

amin canım, rabbim sana da nasip etsin inşaşşah...
evet normal yolla hamile kaldım. şöyle ki evlendiğimde bir süre çocuk düşünmüyordum doktorum yasmin verdi hem kilo almaz hem de kolay hamile kalırsın dedi. 7 ay kullandım ilk ay olmadı. 2. ay da gün tutturamadık eşimin il dışı görevi vardı, o il dışındayken adet olmuştum; son adetim oldu dönüşüne hamile kalmıştım.
ben kilo vermiştim ama evlendiğimde 38 bedendim dk hapını bıraktığım ay 10 kg alıp 40 beden oldum o halde de hamile kaldım. (boyum 172)

Canım ben de evlendiğimde zayıftır sonra kilo aldım aynı senin gibi. Bana da dua et olur mu hamilelerin Duası kabul olurmuş. Rabbim senin de doğumunu kolaylaştırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…