LÜTFEN BAKIN ÇOK KORKUYORUM !!!

zuhreeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
14
0
1
29
Arkadaşlar bende polikist var. Yani adetim hep düzensiz 6 ayda bir olduğunu biliyorum yanii çokta doktora gittim bi problem olmadığını söylediler. 3 Ay önce kürtaj oldum ve ilaçla adet oldum kürtajdan sonra 2 ay gelmedi sonra ayın 11'inde adet oldum genelde hep 5 gün sürer 5 gün geldi az az sonra duş aldım bitti gibi oldu hala adet oluyorum ve hayatımda hiç bu kadar kanamam olmamıştı doktora gittim bir problem yok dedi primolut diye bir ilaç verdi bugün başladım ama internette geciktirici falan yazmışlar lütfen daha önce böyle bişey yaşayanlar benle paylaşabilirle mi ??

Kurtaj olduktan sonra bazilarinda dogurmus gibi logusa donemi baslar, anneme oyle olmustu. Seninki hep duzensizmis belki ondan uc ay sonra geldi. Bende bi kere ilac kullanmistim (dogum kontrol hapi sivilce icin) uc ay olmadim adet. Sonra bi ay boyunca hic bitmedi adetim. Doktor bana bitmesi icin ilac yazmisti

polikistikten dolayı olabilir. ben adetimin 18. günü gidince dr vermişti primolut; adeti kesmişti ve hap bittikten birkaç gün sonra adet olmuştum adetin 3. günü tahlillerim yapılmıştı.

hamile olabilir miyim ? biyerden okudumda ya bu ilaç geciktiriciymiş zaten.

gecmis olsun öncelikle,primolut geciktirici degil canim,hormon bozuklugu tedavisinde kullanilan ve kanamayi durduran bi hormon ilaci.korunma amacli kullanilmaz ama dogum kontrol hapi gibi hormonal bi ilac.korkacak bi durum yok yani

gecmis olsun öncelikle,primolut geciktirici degil canim,hormon bozuklugu tedavisinde kullanilan ve kanamayi durduran bi hormon ilaci.korunma amacli kullanilmaz ama dogum kontrol hapi gibi hormonal bi ilac.korkacak bi durum yok yani
çok teşekkür ederim dediğim gibi geciktirici yazmışlar bende öyle sandım bilmiyorum umarım etki eder

Araştırma hastanelerine görünseniz daha net sonuç alabilirsiniz geçmiş olsun ...

nasıl yani bende polikistimde tahlil yapılmadı bana açar mısın özel değilse canım

yok özel değil de 2008 deydi tam hatırlayamadığım için hormon isimlerini yazmadım.
temel yumurtalık hormonlarım bakılmıştı: progesteron, prolaktin, östrojen, DHA-SO4, testosteron, serbest testosteron hatırladıklarım.
bir de tiroit hormonlarına bakılmıştı.

bende obezite ve tüylenme de vardı. 2 sene doğum kontrol hapı ve metformin tedavisi yapıldı.

Kanamanın çok olması kürtajdan kaynaklanıyor olabilir. Benim de kürtajdan sonraki adetim çok yoğun ve ağrılı oldu. 5-6 gün lekelenme gibi, sonra 3-4 gün de çok kanama oldu.
Doktorun ilacı kanamanın azalması için vermiş olabilir.

bana çocuğun olmaz dediler ( tedavisiz )bizde korunmadık rahattık 3 jay sonra hamile kaldım aldırmak zorundaydım okadar yara ki içimde inşallah tekrar olur.

inşallah canım ya belkide haklısın ama 15 gün oldu azalma bile yok hayatımda hiç bunu yaşamayınca korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…