- 31 Mart 2023
- 269
- 13
- 18
- 21
- Konu Sahibi Melekbzkrt
12 +4 Haftalık ultrasyon resmi merak ediyorum Tahminde bulunun lutfen
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çarşamba netleşir demiş daha da burdan bu kadar ısrarla sormaya ne gerek var diye düşünmeden edemedim12 +4 Haftalık ultrasyon resmi Carsamba Gunu Doktorum Netlesir cinsiyeti dedi ama merak ediyorum Tahminde bulunun lutfenEki Görüntüle 3298900 Eki Görüntüle 3298901
Merak ettm olamaz mıÇarşamba netleşir demiş daha da burdan bu kadar ısrarla sormaya ne gerek var diye düşünmeden edemedim
Merak ettmBebeğiniz hayırlı olsun da, cinsiyet tahmini olayı bu kadar önemli mi? Çarşambaya da 3 gün var zaten, eninde sonunda öğreneceksiniz ne fark eder.
Sağlıkla kavuşun
Önce sağlıklı olsun da 3 güne öğrenirsiniz zaten. Hayırlısı olsunMerak ettm
Sağolun teşekkürlerÖnce sağlıklı olsun da 3 güne öğrenirsiniz zaten. Hayırlısı olsun
Bu kadara kadar yalvairirim yalvairirm da olmazMerak ettm olamaz mı
O kadar merak ediyorsanız başka doktora gidin yaa, abartmayın yani bazı şeyleri çoğumuz geçtik bu yollardan ne bu, burada kimisi kız kimisi erkek diyecek O zaman napacaksınız12 +4 Haftalık ultrasyon resmi merak ediyorum Tahminde bulunun lutfenEki Görüntüle 3298900 Eki Görüntüle 3298901
Nerden anladnz kız oldugunu peki%90 kiz hayirli olsun
Burdan öğrendiği fikirle hemen alisverise gidecek herhaldeO kadar merak ediyorsanız başka doktora gidin yaa, abartmayın yani bazı şeyleri çoğumuz geçtik bu yollardan ne bu, burada kimisi kız kimisi erkek diyecek O zaman napacaksınız
Erkek olursa ne olacak kız olursa ne olacak evlat daha sonuçta
nerden anladnz
sananeBurdan öğrendiği fikirle hemen alisverise gidecek herhalde
Gecen sene oğluma hamıleyken görüntülerle kıyaslama gibi diyelim tahmin ıstenerden anladnz
Yahu sorma sen bir sürü de sormuş geçen haftadan beri. Millet söylüyor tatmin de olmuyorBurdan öğrendiği fikirle hemen alisverise gidecek herhalde