- 24 Eylül 2014
- 300
- 147
- 43
- Konu Sahibi selinayde1233
-
Sağol canim bende öyle düşünmüştüm ama konu canın olunca psikolojik olarak çöküyor insan.mantiken beklemem gereken sureyi bile bekleyemiyorum...Allah şifa versin.
doktorunuzun verdiği ilacı kullanın, 15 gün sonra da kontrolünüze gidin mutlaka.
içinizi ferah tutun, şüpheli bir şey olsa antibiyotik verip yollarlar mıydı.
Tekrar merhaba arkadaslar.onceki konumu okuyanlar bilir.boynumda bezeler vardı ayladir takipteydim 17 ekim de yine kontrol olmustum sorun yoktu.dun tekrar gittim bogaz agrim gribim vardi ekim ayindan beri ikinci kez grip faranjit olmustum.dr.ultrason istedi ve bir tane bezem iki bucuk cm..diger tarafta bir bucuk cm olmus 3 ayri beze varmis..ultrasonu yapan dr üzüntü mu gorunce ablavim korkma büyüme olmus ama patalojik degil canimsin herkeste olur mevsim kis dedi.sonuca bakan kbb doktorum antibiyotik kullan 15 gun sonra olcelim ona göre biyopsi yapariz dedi.celiski oldu kime guveneyim bilmiyorum.cok agliyorum küçük 2 cocugum var arkadaslar ne yapayim...bana akil verin..Böyle durumlari yasayan duyan varsa tecrübelerinizi yazarmisiniz...kbb doktorum da korkma dedi. .reaktif lenf lap yaziyor sonucumda arastirdim reaktif kötü degilmis.ama tedaviyi bekleyeyim mi yoksa araştırma Hastanesi ne mi gideyim nolur bana dua edin bacilarim...
reaktif demek başka bir duruma ikincil gelişen demek. mesela diş abseleri, boğaz enfeksiyonları,tonsillitler vs. bu bölgedeki mikroplar bezlerde büyümeye yol açar. enfeksiyon geçince o da zamanla azalır. anormal bi durum yok. kontrolüne gitmen yeterli canım, o da içinin rahat etmesi, ihmal etmemek açısından. boyut olarak biraz büyük olduğu için işi garantiye alalım diye öyle demiştir doktor
Teşekkür ederim canim.icimi biraz rahatlattin sureci beklemek zor aglayip duruyorum[/QUOTE]UOTE="amber88, post: 38112892, member: 377948"]reaktif demek başka bir duruma ikincil gelişen demek. mesela diş abseleri, boğaz enfeksiyonları,tonsillitler vs. bu bölgedeki mikroplar bezlerde büyümeye yol açar. enfeksiyon geçince o da zamanla azalır. anormal bi durum yok. kontrolüne gitmen yeterli canım, o da içinin rahat etmesi, ihmal etmemek açısından. boyut olarak biraz büyük olduğu için işi garantiye alalım diye öyle demiştir doktor
Cok[/QUOTE][QUOtesekkur ederim senide çocuklar ini da Allah korusunTE="muzurtilki, post: 38112783, member: 638514"]Bende de olmuştu 3 yıl önce
ben de korkmuştum çok, özellikle çocuklarım için
doktorum tedavisi yok kendi kendine geçecek ama 1 ayı bulur dedi
bu arada grip-soğukalgınlığı olursan süre uzayabilir dedi
2 ay sonra ancak geçti
Insallah gecer coCuteMomçok teşekkür ederimpost: 38112777 .!.:benimde boynumda beze var
hatta suanda sol cenemın altında var
persembe gunu doktora gıttım daha.
20'lık dısım berbat durumdaonu cektırmem lazım o sebebten dıyor.
yazdan berı ara ara cıkıp kaybolup gerı gelıyor.
korkmayın bence umarım sonucla ıyı gelır
sızıde anlıyorum bende benzer korkuları gogusumdekı kıstler ıcın yasıyorum
tesekkur ederim insallah onemli degildirGeçmiş olsun doktor üzülme dediyse üzülmeyin. "Inşallah önemli değildir
canım öncelikle çok geçmiş olsun..ama korkma hemen kötü çıkacak bir şey yok sonuçta..zaman zaman hepimizde oluyor böyle bezeler benimde çenemin altında vardı dişim falanda ağrımıyordu üstelik ama dişimde apse varmış ondan şişmiş ..gripmişsinde ondan olmuştur korkma ..geçmiş olsun ..gelişmeleri yaz lütfen..Tekrar merhaba arkadaslar.onceki konumu okuyanlar bilir.boynumda bezeler vardı ayladir takipteydim 17 ekim de yine kontrol olmustum sorun yoktu.dun tekrar gittim bogaz agrim gribim vardi ekim ayindan beri ikinci kez grip faranjit olmustum.dr.ultrason istedi ve bir tane bezem iki bucuk cm..diger tarafta bir bucuk cm olmus 3 ayri beze varmis..ultrasonu yapan dr üzüntü mu gorunce ablavim korkma büyüme olmus ama patalojik degil canimsin herkeste olur mevsim kis dedi.sonuca bakan kbb doktorum antibiyotik kullan 15 gun sonra olcelim ona göre biyopsi yapariz dedi.celiski oldu kime guveneyim bilmiyorum.cok agliyorum küçük 2 cocugum var arkadaslar ne yapayim...bana akil verin..Böyle durumlari yasayan duyan varsa tecrübelerinizi yazarmisiniz...kbb doktorum da korkma dedi. .reaktif lenf lap yaziyor sonucumda arastirdim reaktif kötü degilmis.ama tedaviyi bekleyeyim mi yoksa araştırma Hastanesi ne mi gideyim nolur bana dua edin bacilarim...
Cok tesekkur ederim canim insallah iyi haberlerimi yazarim sevincimi paylasirim sizlerlecanım öncelikle çok geçmiş olsun..ama korkma hemen kötü çıkacak bir şey yok sonuçta..zaman zaman hepimizde oluyor böyle bezeler benimde çenemin altında vardı dişim falanda ağrımıyordu üstelik ama dişimde apse varmış ondan şişmiş ..gripmişsinde ondan olmuştur korkma ..geçmiş olsun ..gelişmeleri yaz lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?