• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakarmsnz? Hamile olabilrimiym

yenidenanne27

Umm Abdullah🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2021
233
284
33
28
Adetime 1 gün kaldı karnmda sancı var üstüne yatamıorm gögslerm sis ve hassas adet olckmsm gibi hissediyorum o 1 günü bekleyemedm test yaptım ve bu sklde cıktı ilk dün ki test ikinciyi suan yaptım sizce gebelik olablr mi? şimdiden çok teşekkür ederim🌺
IMG_20210730_074052.jpg

Eklentiler

• IMG_20210730_075857.jpg
    IMG_20210730_075857.jpg
    101,4 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Bu fotoğraflara göre tabii ki gebelik gözüküyor, çocuK dile gelmiş resmen 😂 hayırlısı olsun. Mutlaka kan verin ☺️
Bilmiyorum ki :) çok teşekkür ederim. Beni şüpheye düşüren sey sanki hasta olcm gibi hissetmem 1 haftadır agrılarım var sürekli olarak we yerleşme kanaması denilen kanama bende olmadı. pk bi bilqim de yok 2 aylık evliyim.)

Bilmiyorum ki :) çok teşekkür ederim. Beni şüpheye düşüren sey sanki hasta olcm gibi hissetmem 1 haftadır agrılarım var sürekli olarak we yerleşme kanaması denilen kanama bende olmadı. pk bi bilqim de yok 2 aylık evliyim.)
Bendede oyle. Hatta adete 18 gun kala agrilar basladi. Dun daha siddetliydi. Sanki simdi adet olucam gibi birsey

Bendede oyle. Hatta adete 18 gun kala agrilar basladi. Dun daha siddetliydi. Sanki simdi adet olucam gibi birsey
Test yaptnz mı? Bnm yaklask 10 gündür böyle. sürekli sancıo ama önceden adet zamanı gelmeden en fazla 3 4 gün önce hafif agrı baslardı.

Adetime 1 gün kaldı karnmda sancı var üstüne yatamıorm gögslerm sis ve hassas adet olckmsm gibi hissediyorum o 1 günü bekleyemedm test yaptım ve bu sklde cıktı ilk dün ki test ikinciyi suan yaptım sizce gebelik olablr mi? şimdiden çok teşekkür ederim🌺Eki Görüntüle 2894209
Teste göre bariz sekilde hamilesiniz tebrikler🎉🎉🎉 ama hemen bi kan verin beta degerinizden belli oluyor zaten daha kesin sonuç. Onun dışında regl olucakmisim gibi karin agrim olmustu benimde. Olmayinca test yaptım ki sizinki gibi net degildi ikinci cizgi silikti. Ona ragmen pozitif cikti🙏🏻🙏🏻

Test yaptnz mı? Bnm yaklask 10 gündür böyle. sürekli sancıo ama önceden adet zamanı gelmeden en fazla 3 4 gün önce hafif agrı baslardı.
Yapmadim canim. Adetim e daha 11 gun var. Sadece dun daha agrilar artdi. Banada garip geldi, cunki daha once bu kadar erken agrilar baslamadi. Gogus ucu agrim ve akintim var

Teste göre bariz sekilde hamilesiniz tebrikler🎉🎉🎉 ama hemen bi kan verin beta degerinizden belli oluyor zaten daha kesin sonuç. Onun dışında regl olucakmisim gibi karin agrim olmustu benimde. Olmayinca test yaptım ki sizinki gibi net degildi ikinci cizgi silikti. Ona ragmen pozitif cikti🙏🏻🙏🏻
Elhamdülillah. Çok teşekkür ederim ❤️🌸 ınsaallah yaptıraym.

Yapmadim canim. Adetim e daha 11 gun var. Sadece dun daha agrilar artdi. Banada garip geldi, cunki daha once bu kadar erken agrilar baslamadi. Gogus ucu agrim ve akintim

Bnmde sürekli akıntım oldu gögsm avıdı ama erken yapınca da testte cıkmıo ben 6 gün kala yaptım hc bsy Ckmadı. 2 gün kala yaptm silik cıktı. buqn 1 gün kaldı yaptım son resmdeki gibi koyu cizgi oldu.

Back