• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen bakarmisiniz

supheli durum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2024
6
2
1
32
Bunlarda cizgi varmi yoksa testlermi bozuk anlamadim dun kan testi verdim 2 30 cikti sabah bunu yaptim boyle cikti anlamadim

Eklentiler

• 17357341164746530271308738969337.jpg
    17357341164746530271308738969337.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar merhaba Bu ay 13 gün önce yumurtlama dönemimde değerlendirdik eşimle rengime 3 gün varken yani dün kahverengi leke geldi adet oluyorum sandım ama devamı gelmedi leke'nin bugün tekrardan kahverengi leke geldi reglime 2 gün var ve kasıklarım ağrımaya başladı Ara ara yani yerleşme kanaması mı adet mi nasıl anlayabilirim Test yapsam çıkar mı bu durumu yaşayan var mı acaba

Kızlar merhaba Bu ay 13 gün önce yumurtlama dönemimde değerlendirdik eşimle rengime 3 gün varken yani dün kahverengi leke geldi adet oluyorum sandım ama devamı gelmedi leke'nin bugün tekrardan kahverengi leke geldi reglime 2 gün var ve kasıklarım ağrımaya başladı Ara ara yani yerleşme kanaması mı adet mi nasıl anlayabilirim Test yapsam çıkar mı bu durumu yaşayan var mı acaba
Erken gebelik testi yaparsanız çıkar ama googleden guvenılır marka die aratın öyle alın . Çoğu yalancı pozitif çıkarıyor testlerın

Erken gebelik testi yaparsanız çıkar ama googleden guvenılır marka die aratın öyle alın . Çoğu yalancı pozitif çıkarıyor testlerın
Çok korkuyorum testi yine negatif görmeye Çünkü bir yıla yakındır deniyoruz bu ay çok ümitliydim Normalde renglim gecikirdi bu sefer 3 gün önceden leke geldi bugün de temizlik yaptım kasıklarıma ağrı girdi lavaboya bir gittim hafif kanlı kahverengi leke gelmiş Eğer normal regliye dönmezse test yapacağım umarım Adete Dönmez🥲

Çok korkuyorum testi yine negatif görmeye Çünkü bir yıla yakındır deniyoruz bu ay çok ümitliydim Normalde renglim gecikirdi bu sefer 3 gün önceden leke geldi bugün de temizlik yaptım kasıklarıma ağrı girdi lavaboya bir gittim hafif kanlı kahverengi leke gelmiş Eğer normal regliye dönmezse test yapacağım umarım Adete Dönmez🥲
Korkmayın ama bi kadın doğuma gidip 1 yıl olduğunu çocuk sahibi olamadığınızı dile getirin . Destekleyici hap falan veriyorlar belki yardımcı olur

Korkmayın ama bi kadın doğuma gidip 1 yıl olduğunu çocuk sahibi olamadığınızı dile getirin . Destekleyici hap falan veriyorlar belki yardımcı olur
Yani bilmiyorum şu an Eğer yerleşme kanaması değil de adetse zaten Adetim biter bitmez doktora gideceğim umarım böyle bir şeye gerek kalmaz ve gebeyimdir

Kızlar merhaba regline 3 gün vardı dün kahverengi akıntı geldi azıcık bugün tekrardan Akıntım başladı daha Adetime 2 gün var ama yani yerleşme kanamasıdır diye düşündüm test yaptım hafif silik çizgi çıktı görebiliyor musunuz bilmiyorum fotoğraf koydum sizce normal mi bu durumu yaşayan var mı hamile miyimdir
17357491898967558430122048772170.jpg

Kızlar merhaba regline 3 gün vardı dün kahverengi akıntı geldi azıcık bugün tekrardan Akıntım başladı daha Adetime 2 gün var ama yani yerleşme kanamasıdır diye düşündüm test yaptım hafif silik çizgi çıktı görebiliyor musunuz bilmiyorum fotoğraf koydum sizce normal mi bu durumu yaşayan var mı hamile miyimdir Eki Görüntüle 3529966
Merhaba regl oldunuz mu aynı durum bende de var

Back