Lütfen bakarmısınız

SESA51

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
132
0
96
Niğde
Merhaba kızlar bu ay yumurtlama takvimine göre çalışmalar yaptık. Adet tarihinden çok önce göğüslere hassasiyet kasıklarda ağrı vardı. Normalde adetim o kadar düzenli ki saati bile aynı olur neredeyse ama bir gün erken adet oldum. İlginç olan şu ki normalde adetim 7 gün sürer ama 3. Günden sonra adetim kesildi bugün hiç kanama olmadı resmen bitti adetim ve bunu İlk kez yaşıyorum. Bu arada 36 yaşındayım ve 2. Bebek istiyorum. bunu ilk kez yaşıyorum. Sizce bu üstüne görme olabilir mi buna benzer şeyler yaşayanlar varmı?

CNım 3 gün sürdü demişsin ya nasıldı o akışkan adet gibi kırmızımıydı yoksa lekelenme gibi miydi. Yani Ped koyacak kadar çokmuydu?

Leke olarak geldiyse buyuk ihtimal öyls cunku en fazla 3 gun sürer yerleşme kanaması
Kanama ne renk ti oda onemli birde

İyi geceler benimde bir sorum olacak. d.k hapı gebelik testini etkiler mi

Malesef ped koyacak kadardı ama sanki çok akıntıya karışık değişik bir durumdaydı ama yoğundu
Yok kuzum sen adet olmuşsun yerleşme lekesi o kadar olmaz çok az bişey leke olur çamaşırın. Peçeteye bile gelmez açıkcası. Üzülme en kısa zamanda olur inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Malesef ped koyacak kadardı ama sanki çok akıntıya karışık değişik bir durumdaydı ama yoğundu
Merhaba bende ayni bu sekilde kanama yasadim ama adetime 8 gun vardi yumurtlamamdan 5 gun sonraydi.kanama bariz olunca erken adet oldum diyr dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…