Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn yaşıyorum her aycuma günü lh pik ti.Perşembe iliski oldu cumartesi silikti.iliski oldu
ama bugun ince bi kanama gordum akıntı icinde.iliski olmadi.
yumurta bugün mu catladi anlamına geliyo.
Yumurtlama kanaması yaşayan varsa cevap yazabilir mi
ovulasyon pkini gördükten ne kadar sonra mi oluyo kanamaniz.Bn yaşıyorum her ay
Evet hatırlıyorum ilişki oldu iki saat sonra yumurta çatlama kanamam geldi ogün hamile kaldımovulasyon pkini gördükten ne kadar sonra mi oluyo kanamaniz.
brde hamile kaldığınız ay iliski gününüzü hatirliyomusunuz.
Nasıl bir kanama oldu acaba, rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşEvet hatırlıyorum ilişki oldu iki saat sonra yumurta çatlama kanamam geldi ogün hamile kaldım
Bi doktordan duymuştum internetten yumurtlama zamanı bazı kadınlar kanama görebiliyormuşcuma günü lh pik ti.Perşembe iliski oldu cumartesi silikti.iliski oldu
ama bugun ince bi kanama gordum akıntı icinde.iliski olmadi.
yumurta bugün mu catladi anlamına geliyo.
Yumurtlama kanaması yaşayan varsa cevap yazabilir mi
Herkeste 2 3 damla oluyo ama bnde afedersiniz günlük pedi hafif dolduracak kadar oluyorNasıl bir kanama oldu acaba, rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inş![]()
Bende öyle bişey yaşadım da korktum bir yandan da ilk defa yaşıyorumHerkeste 2 3 damla oluyo ama bnde afedersiniz günlük pedi hafif dolduracak kadar oluyor
Ben her ay yaşıyordum korkmaBende öyle bişey yaşadım da korktum bir yandan da ilk defa yaşıyorumçok teşekkür ederim canım
![]()
Kanama olduğu gün mü çatlamış oluyo canımBen her ay yaşıyordum korkma![]()
Bnde öyle oluyor canım bak bu ovi testi 4 saat sonra filan kanamam olduKanama olduğu gün mü çatlamış oluyo canım
Waaawww canım çok belli pik olduğuBnde öyle oluyor canım bak bu ovi testi 4 saat sonra filan kanamam oldu
Teşekkür ederimWaaawww canım çok belli pik olduğuzaten bebede gelmiş maşallah
![]()