Araştırdım 1. Evrede kanda az yukselmeyle belli oluyormusGeçmiş olsun hiç vakit kaybetmeden gidin doktora kim bakıyorsa bölüm olarak ama olmayadabilir kesin değil sonuçlarda çok büyük fark yok 1-2 derece yüksek ya da altta çıkan sonuç çok o da farklı bi rahatsızlığa istinaden belki böyledir inşallah zaman kaybetmeden gidin iyice baksınlar
Ben tup bebek tedavisi goruyorum 3 ay once transferim negatifle sonuclandi ve ben gunde 1 tane alinmasi gereken ilaci gunde 4 defa aldim simdi tanidik doktor da kullandigi ilac hasarda birakmis olabilir dediKuzum sadece bu sonuclara bakip kanser demek yanlis olur ki banada oldu degerlerimden suphelendiler ,bacaklarimda kirmiziliklar vardi ,hastane kendi icinde beni baska bir hastaneye sevk etti ,yuzuk parmagimdan kan aldilar sonra b12 kani düsurmus dediler.
Sizi anliyorum korkutucu bir surec ama her seyin baska aciklamasi vardir belki ,nereye git dediyse oraya gidin vakit kaubetmeyin ama korkmayin zaten en kotusu olsa bile herseyin tedavisi var
Sadece buna bakarak kanser denmez her belirtiye kanser diyen çok internette orda burdaAraştırdım 1. Evrede kanda az yukselmeyle belli oluyormus
Cok teşekkür ederim inşallah daha hayallerim var anne olacam inşallahSadece buna bakarak kanser denmez her belirtiye kanser diyen çok internette orda burdaiçini ferah tut güzel düşün güzel olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın ve değildir
Amin teşekkür ederimAllahım iyi sonuçlar almayı nasip etsin inşallah arkadaşım.
Saat 10.20 de ulturasonum var onu bekliyorumCanim bizede haber verir misin? Allah sifa versin. Insallah kotu bir sey cikmaz
Hadi gözünüz aydın!Esim hastanede calisiyor tanidigi prof 2 doktora sorduk gosterdik kadinlarda normal bu degerler dedi hatta biri yarin saat 8 30 da gel ilk sana bakiyim içimz rahat olsun dedi birazdan da ulturasonu gosterecem kbbye icim rahatladi yemin ederim dunden beri bi gram uyuyamadim