• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Bakarmısınız ? İkinci Bir Kese ?

minikBirHayat

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
62
36
8
35
Merhabalar,
Ben 7 haftalık hamileyim dün doktor kontrolüm vardı kesenin içinde bebeğimizi gördük ama doktor incelerken bir kese daha gördü, içinde henüz bir oluşum yoktu ama 2 hafta önce kontrole gittiğimde tek kese vardı bu kese daha sonra oluştu sizce bu kesinin içi dolabilir mi ? Doktor diğer gelişinde tekrar bakacağım dedi. Böyle birşey başına gelen var mı?

Bende gebeliğimi öğrendim 4gün sonra kanama oldu dr kese var 5mm ilaç iğne gönderdi. İlacı içmedim iğneyi vurundum. Üç gün sonra gittim kanama durmadı kese düşmüş kanaman devam eder haftaya kontrole gel dedi düşük yapmışım. Haftaya gittim kanama çok azalmıştı bir baktı kese gördü. Ya ikizdi biri düştü yada ikinci kez döllendi yeni yumuta sperm. Oara hiç ilişkim olmadı kanamam vardı zaten. Yani dört hafta gelişek diye bekledik, içinde embriyo göründü gelişmedi kürtaj oldum.
İkinci kese geç döllenmiş olabilir ki kesin öyledir inşallah. Gelişecektir inşallah hayat mucizelerle dolu. Olmaz diye birşey yok bu tecrube onu gösterdi bana. Inşallah ikiz olur gelişmezsede diğerine zarar vermez bence stres yapma sevin tadını çıkar.

Ben de ilk doktor kontrolüne gittiğim de doktor kesenin yanında nokta kadar bir şey daha gördü ikiz olabilir demişti ama 3 hafta sonra tekrar kontrole gittiğimde kaybolmuştu. Bazen ikiz olsa bile keselerden biri gelişmeden kendiliğinden kayboluyormuş seninki belli olmaz bazı kadınlar bazı aylar iki defa yumurtlayabiliyormuş belki senin diğer kese geç döllenme olduğundan henüz bebek oluşmamıştır doktorun dediği gibi 2-3 haftaya netleşir hayırlısı olsun.

Back