Arkadaşlar merhaba polikistik over var bende 2 ay olacak adet olamadım dün hamilelik testi taptım nefatifti sonra tarlusal içmeye başladım bugünde az önce ovulasyon testi yaptım böyle çıktı acaba hamile olma ihtimalim varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama var 3 gün değerlendrmenz lazmArkadaşlar merhaba polikistik over var bende 2 ay olacak adet olamadım dün hamilelik testi taptım nefatifti sonra tarlusal içmeye başladım bugünde az önce ovulasyon testi yaptım böyle çıktı acaba hamile olma ihtimalim varmı
Mrb canm baya bildiğin pik oldu yumurtluyor musun acaba en son adet tarihin neydiArkadaşlar merhaba polikistik over var bende 2 ay olacak adet olamadım dün hamilelik testi taptım nefatifti sonra tarlusal içmeye başladım bugünde az önce ovulasyon testi yaptım böyle çıktı acaba hamile olma ihtimalim varmı
Bence kan ver evet yumurtlama da olabılır ama adet olmamışsın gebelıkte olabılırArkadaşlar merhaba polikistik over var bende 2 ay olacak adet olamadım dün hamilelik testi taptım nefatifti sonra tarlusal içmeye başladım bugünde az önce ovulasyon testi yaptım böyle çıktı acaba hamile olma ihtimalim varmı
Ama bu ay yumurtladım takip etmiştim cnm 2 ay olacak 3 gün sonra adet olamadım dahaYumurtlama var 3 gün değerlendrmenz lazm
Bence kan ver evet yumurtlama da olabılır ama adet olmamışsın gebelıkte olabılır
Mrb canm baya bildiğin pik oldu yumurtluyor musun acaba en son adet tarihin neydi
Dünden beri içiyorum hamilelik testi yaptım çıkmadı şu an çok pişmanımTarlusalı kesin içmeyin hamile olma ihtimaliniz yüksek . Hamilelik olunca bu testlerde pozitif oluyor çünkü.
Eger en son 23 mayısta adet olduysam ıdrar da cıkmadıysa gebelık degıl de farklı bir sorun olabılır bence bır doktora git canımİnşallah gebeliktir cnm☺
Anladım cnm ben şimdi tarlusal içimmi içmeyimmi acabaEger en son 23 mayısta adet olduysam ıdrar da cıkmadıysa gebelık degıl de farklı bir sorun olabılır bence bır doktora git canım
Canım yanı ıkı ay olmuş idrarda da cıkmamış yanı kan ver yıne de istersen ben sana burda iç ya da içme diyememAnladım cnm ben şimdi tarlusal içimmi içmeyimmi acaba
Tamam çok teşekkür ederimCanım yanı ıkı ay olmuş idrarda da cıkmamış yanı kan ver yıne de istersen ben sana burda iç ya da içme diyemem
Tarlusal nedirAnladım cnm ben şimdi tarlusal içimmi içmeyimmi acaba
Tamam teşekkür ederimOvulasyon da hamilelik oldugu zaman c nin silik ckmasi gerekiyor oyle gormustum sizde yumurtlama gibi cikmis yine de kan verin icinz rahat etsin
Tarlusal nedir