Gebeliğe Hazırlık Lütfen bakarmısımız ovulasyan testime

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minik95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2018
108
31
48
29
Arkadaşlar merhaba polikistik over var bende 2 ay olacak adet olamadım dün hamilelik testi taptım nefatifti sonra tarlusal içmeye başladım bugünde az önce ovulasyon testi yaptım böyle çıktı acaba hamile olma ihtimalim varmı

Eklentiler

• EB11C87D-D8E1-4B65-8011-6DD7C339E607.jpeg
    EB11C87D-D8E1-4B65-8011-6DD7C339E607.jpeg
    172,2 KB · Görüntüleme: 40
Arkadaşlar merhaba polikistik over var bende 2 ay olacak adet olamadım dün hamilelik testi taptım nefatifti sonra tarlusal içmeye başladım bugünde az önce ovulasyon testi yaptım böyle çıktı acaba hamile olma ihtimalim varmı
Yumurtlama var 3 gün değerlendrmenz lazm

Mrb canm baya bildiğin pik oldu yumurtluyor musun acaba en son adet tarihin neydi

Bence kan ver evet yumurtlama da olabılır ama adet olmamışsın gebelıkte olabılır

Tarlusalı kesin içmeyin hamile olma ihtimaliniz yüksek . Hamilelik olunca bu testlerde pozitif oluyor çünkü.

Anladım cnm ben şimdi tarlusal içimmi içmeyimmi acaba
Canım yanı ıkı ay olmuş idrarda da cıkmamış yanı kan ver yıne de istersen ben sana burda iç ya da içme diyemem

Ovulasyon da hamilelik oldugu zaman c nin silik ckmasi gerekiyor oyle gormustum sizde yumurtlama gibi cikmis yine de kan verin icinz rahat etsin

Back