Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemedim gebelik isteyince herhalde herşeyi ona yoruyorumProlaktin hormonunuzda sorun olabilir, gebelikte süt üretimi o kadar erken başlamıyor genelde
Oluyor öyle evetBilemedim gebelik isteyince herhalde herşeyi ona yoruyorum
Daha var hesaplamalarima göre 23 veya 24 unde gelmesi lazım göğüs ucu hassasiyetim olunca şüphelendim aslindaOluyor öyle evetumarım gebeliktir tabii yine de, kaç gün var adetinize
Yumurtlama doneminde olabilirsin bu gunleri iyi degerlendir gogus hassasiyrti ondan olabilirDaha var hesaplamalarima göre 23 veya 24 unde gelmesi lazım göğüs ucu hassasiyetim olunca şüphelendim aslinda
Degerlendiremiycem malesef yatili missfirlerim gelcekYumurtlama doneminde olabilirsin bu gunleri iyi degerlendir gogus hassasiyrti ondan olabilir
Ne fark eder yav yatılı misafir sizi sevişmiyo sanmıyodur zatiDegerlendiremiycem malesef yatili missfirlerim gelcek![]()
Nasip o zaman canımDegerlendiremiycem malesef yatili missfirlerim gelcek![]()
Yok bende yok bilmiyorum herşeyi hamileliğe yordugum içindir belkiSizde var mı bilmiyorum ama ben pcosluyum.. Ve benim her zaman sıktığımda (istemsizce kurcalıyordum bekarken çok moralimi bozuyordu çünkü) her sıktığımda şeffaftan rakı beyazına dönük sıvı gelirdi.. Yani sadece hamilelikte gelmiyor![]()
Ondan değil ev 1+1 çok küçük acayip ses giderNe fark eder yav yatılı misafir sizi sevişmiyo sanmıyodur zati![]()