Lütfen bakar mısınız

cemre kaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
81
18
27
5 haftalık hamileyim ilk ultrasona gittim karından görmediler alttan keseyi gördüler çok yeniymiş henüz kese ama bebegi göremediler 10 gun sonra tekrsr gel bebegin gelişimine ve kalp atışına bakalim dediler. Ben cok korkuyorum bos gebelik olmasından sizce bebek görünür mü kese bu şekilde

Eklentiler

• 1000089884.webp
    434,2 KB · Görüntüleme: 25
5 haftalık gebelikte bebek zaten %90 görünmez. Doktorlarınız hiç bilgilendirmiyor mu yav böyle korkudan korkuya sürüklüyor sizi
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için ama benim hiçbir hamilelik belirtim yok beta hcg ilk 121 çıktı 3 gün sonra 498 2 gün sonra da hastaneye gittim zaten. Kesem normal mi görünüyor acaba 1 yıllık evliyim ve henüz hiç bilgim yok bu konularla kusuruma bakmayın lütfen. Bugün adet gecikmemin 7. Günü kan verdiğimde 1 ve 4. Günüydü

Evet normal duruyor keseniz, bende belirtiler kalp atışından sonra başladı şu an onun için de erken beta arttıkça belirti olur daha küçüktür sizin. Telaş yapmayın litfen

Gayet normal gorumcem hamile 5 haftalik ultrason görüntüsü onda da bisey gozukmedi sadece kese göründü 10 gun sonra da hem bebeği gördü hem kalp atışını duydu

Eklentiler

• 1000063220.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…