Lütfen bakar mısınız

canoski

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2024
71
16
28
Hafif kahvemsi kanamalarım vardı günlük pedi doldurmayacak şekilde azar azar 2 gün oldu yoktu bugün yine hafif pembemsi gelmiş böyle olan var mı 5 haftalık hamileyim

Hafif kahvemsi kanamalarım vardı günlük pedi doldurmayacak şekilde azar azar 2 gün oldu yoktu bugün yine hafif pembemsi gelmiş böyle olan var mı 5 haftalık hamileyim
Doktorunuzla görüşün iğne ilaç vs verebilir. Ultrason ile kontrol etmesi iyi olur aktif kanama bölgesi mi var nedeni ne diye

Cuma günü gittim vajinal ultrason ile bakıldı kanama bölgesi olmadığı demişdi progestan kullanıyorum zaten günde 3 adet

Lekelenme kirmiziya dönmedikce cok telasa gerek yok ama mutlaka doktorunuzla gorusmelisiniz, progesteron baslayabilir.

Bugünde hafif pembemsi gelince birden garipsedim ama yoğun bir kanamam yok çok seyrek yani adet gibi değil
Daha ziyade akinti gibi degil mi? Tamam muhtemelen muayene sebepli zedelenme kanamasi oldu onlar cikiyordur yuzeye. Yine de doktorunuza danisin mutlaka, gebelikte en onemli sey aklinizda suphe kalmamasidir

Bi avazda saglikla sıhhatle dogurun insallah 💕

Daha ziyade akinti gibi degil mi? Tamam muhtemelen muayene sebepli zedelenme kanamasi oldu onlar cikiyordur yuzeye. Yine de doktorunuza danisin mutlaka, gebelikte en onemli sey aklinizda suphe kalmamasidir

Bi avazda saglikla sıhhatle dogurun insallah 💕
Evet bir nevi akıntı gibi kanama gibi gelmiyor bana adet gibi değil yani Amin inşallah ilk gebelik olunca herseyi düşünüyorum çok sağolun 🙏

X