Lütfen Bakar mısınız

denbars

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2023
14
5
1
26
Kızlar merhaba , yeni katıldım foruma .
Adetim bu ayın 16sı düzenli adet olurum hiç şaşmaz . 2 ekimden bu yana bebek için deniyoruz 1 oğlum var 5 yaşında. Gebelik testi yapıyorum damlatır damlatmaz 2. Çizgi beyaz çıkıyor . Deneyimi olan var mı bu konuda gebelik var mı anlamadım :KK43:

Eklentiler

• IMG_1361.webp
    IMG_1361.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_1358.webp
    IMG_1358.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_1370.webp
    IMG_1370.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:
Adetim bu ayın 16sı düzenli adet olurum hiç şaşmaz . 2 ekimden bu yana bebek için deniyoruz 1 oğlum var 5 yaşında. Gebelik testi yapıyorum damlatır damlatmaz 2. Çizgi beyaz çıkıyor . Deneyimi olan var mı bu konuda gebelik var mı anlamadım :KK43:
İdrar testi için henüz erken, adet gecikmesinin en az 1 hafta 10 gün sonra doğru sonuç verir, sevgiyle kal

Merhaba sonuç nedir acaba bende de beyaz çıktı da ..
Regli günümden 2 önce pembe akıntı geldi sonra regliye döndü kan vermedim ama yaptığım gebelik testleri hep böyle çıktı :( adetten sonra test yapacağım tekrar çünkü üstüne görme ve yeni gebeyken de adet olunabiliyormuş

Bence yok gibi

Back
X