Hayır eşime yapılmadı birlikte gidecegiz bi dahakine bu sefer haftasonuna geldi reglim gidemedim. Ama nasıl bi yol izlemeliyim sizce üç farklı doktora gittim cocuk sahibi olmak istedigimi olmadıgını söyledim hepsi aynı hormonlara bakıp bi sorun olmadıgını beklememi söylediler ama ben daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum başka ne testler yaptırmalıyım? mesela hiç amh bakılmadı bana yumurta takibi yapılmadı.. reglim nerdeyse 2 gün bile sürmeden bitti çok azdı rengi çok açıktı ailemde erken menopoz var yoksa? Kafayı yiycemSadece size değil eşinize de test yapıldı. Keşke bu işler sadece hormon testiyle belli olsa. Detaylı testler yapılmalı
Aslinda en onemlisi Amh, doktorun istemesini beklemeyin gidin bir devlet hastanesinde kadin dogum dokturundan isteyin, yaptirin tahlilinizi. Devlette 10 gune cikiyor, ozel labta yaptirirsaniz ayni gun bile cikiyorHayır eşime yapılmadı birlikte gidecegiz bi dahakine bu sefer haftasonuna geldi reglim gidemedim. Ama nasıl bi yol izlemeliyim sizce üç farklı doktora gittim cocuk sahibi olmak istedigimi olmadıgını söyledim hepsi aynı hormonlara bakıp bi sorun olmadıgını beklememi söylediler ama ben daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum başka ne testler yaptırmalıyım? mesela hiç amh bakılmadı bana yumurta takibi yapılmadı.. reglim nerdeyse 2 gün bile sürmeden bitti çok azdı rengi çok açıktı ailemde erken menopoz var yoksa? Kafayı yiycem
Haklısınız bi tüp bebek merkezine başvurmamı önerdi yukarıda bi arkadaş sanırım en doğrusu öyle yapmak teşekkür ediyorumAslinda en onemlisi Amh, doktorun istemesini beklemeyin gidin bir devlet hastanesinde kadin dogum dokturundan isteyin, yaptirin tahlilinizi. Devlette 10 gune cikiyor, ozel labta yaptirirsaniz ayni gun bile cikiyor
Tabi ki bakılır. Benim tüm detaylı tahlillerim genetik, trombofili, rahim filmi, amh vb. Hepsine tüp bebek merkezinde bakıldı. Normal kadın doğum Dr genel tahlillerime baktı sorun yok dedi. Fakat yaşıma göre amh baya düşüktü ve ben de 1.5 yıl geçtiğinde gitmiştim keşke başında gitseymisimTeşekkür ederim ben yine herhangi bi kadın doğuma gidicektim belki yine aynı sonuçlarla dönecektim dediginiz gibi tüp bebek merkezine gideyim o zaman sanırım orda eşimin tahlillerine de bakılacaktır demi?
Trombofiliyi arastirma hastanesinde mi ozelde mi yaptirdiniz? Simdi onu arastiriyordum, arastirmadan tibbi genetikten randevu aldim ama bakalim orada yaparlar mi? Cunku dusuk gecmisim yok, tup.bebek icin onden istenen bir tetkik oldugu icin emin olamadimTabi ki bakılır. Benim tüm detaylı tahlillerim genetik, trombofili, rahim filmi, amh vb. Hepsine tüp bebek merkezinde bakıldı. Normal kadın doğum Dr genel tahlillerime baktı sorun yok dedi. Fakat yaşıma göre amh baya düşüktü ve ben de 1.5 yıl geçtiğinde gitmiştim keşke başında gitseymisim
Araştırma Hastanesi'nde yaptirdim. Evet düşük olmayınca pek yapmıyorlar. Benim tüp bebek doktorum genetik bölümüne yazı yazmıştı bakılmasını rica ediyorum diye o yazıyla gitmiştim yapmislardi ama benim öncesinde kaynım olmuştu zaten. Siz de gittiniz doktor farklı ise boyke bir yazı yazmasını rica edebilirsinizTrombofiliyi arastirma hastanesinde mi ozelde mi yaptirdiniz? Simdi onu arastiriyordum, arastirmadan tibbi genetikten randevu aldim ama bakalim orada yaparlar mi? Cunku dusuk gecmisim yok, tup.bebek icin onden istenen bir tetkik oldugu icin emin olamadimgenelde tekrar eden dusuk yasayanlara yapiyorlar ya... Pat diye talep edince umarim yaparlar
Kaynım olmuştu ne yaaaAraştırma Hastanesi'nde yaptirdim. Evet düşük olmayınca pek yapmıyorlar. Benim tüp bebek doktorum genetik bölümüne yazı yazmıştı bakılmasını rica ediyorum diye o yazıyla gitmiştim yapmislardi ama benim öncesinde kaynım olmuştu zaten. Siz de gittiniz doktor farklı ise boyke bir yazı yazmasını rica edebilirsiniz
Gecmis olsun, insallah bir daha da olmazAraştırma Hastanesi'nde yaptirdim. Evet düşük olmayınca pek yapmıyorlar. Benim tüp bebek doktorum genetik bölümüne yazı yazmıştı bakılmasını rica ediyorum diye o yazıyla gitmiştim yapmislardi ama benim öncesinde kaynım olmuştu zaten. Siz de gittiniz doktor farklı ise boyke bir yazı yazmasını rica edebilirsiniz
İnşallah öyle olurGecmis olsun, insallah bir daha da olmazbende de bi takim kagitlar var test talepleriyle ilgili, insallah yeterli olur cok tesekkurler, guzel.haberler alalim bundan sonra insallah
Siz de bana söylemeseniz bende gitmeyi akıl edemezdim çok teşekkür ederimTabi ki bakılır. Benim tüm detaylı tahlillerim genetik, trombofili, rahim filmi, amh vb. Hepsine tüp bebek merkezinde bakıldı. Normal kadın doğum Dr genel tahlillerime baktı sorun yok dedi. Fakat yaşıma göre amh baya düşüktü ve ben de 1.5 yıl geçtiğinde gitmiştim keşke başında gitseymisim
Ne demekSiz de bana söylemeseniz bende gitmeyi akıl edemezdim çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?