Lütfen bakar mısınız?

JOYz

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
5 Mayıs 2020
13.374
En iyi cevaplar
1
41.155
548
Arkadaşlar bugün regl ikinci günüm bitti ama o kadar az oluyor ki değiştirmesem bir ped dolmazdı ve rengi cok cok acık pembe gibi. Son bi kaç seferdir adet kanım hep bu şekilde pembe. Sizce bunun nedeni ne olabilir? 1.5yıldır bebek sahibi olmaya calısıyorum bi kaç kere hormonlarıma bakıldı ama normal denildi.. regl kanamalarım normalde de çok yoğun olmuyor bu beni zaten hep düşündürürdü ama bu sefer bu kadar az olması beni korkuttu bir doktora danışana kadar fikri olanlar bana yardımcı olabilir mi?

Sadece size değil eşinize de test yapıldı. Keşke bu işler sadece hormon testiyle belli olsa. Detaylı testler yapılmalı

Sadece size değil eşinize de test yapıldı. Keşke bu işler sadece hormon testiyle belli olsa. Detaylı testler yapılmalı
Hayır eşime yapılmadı birlikte gidecegiz bi dahakine bu sefer haftasonuna geldi reglim gidemedim. Ama nasıl bi yol izlemeliyim sizce üç farklı doktora gittim cocuk sahibi olmak istedigimi olmadıgını söyledim hepsi aynı hormonlara bakıp bi sorun olmadıgını beklememi söylediler ama ben daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum başka ne testler yaptırmalıyım? mesela hiç amh bakılmadı bana yumurta takibi yapılmadı.. reglim nerdeyse 2 gün bile sürmeden bitti çok azdı rengi çok açıktı ailemde erken menopoz var yoksa? Kafayı yiycem

Yok öyle bir dünya 1.5 yıl olmuş neyine bekleyeceksiniz ? Tüp bebek merkezine gidin devlet kurumu da olabilir. Tüm tahliller yapılıyor. Ona göre yol izleniyor gözünüz korkmasın. Sadece hormon tahlilleriyle nasıl bekle diyorlar ? Belki rahminizde sıkıntı var belki eşinizin sperminde var belki de dediğiniz gibi amh düşük ve o yüzden hamile kalamiyorsunuz. Ailede de erken menopoz öyküsü varsa kaliteli bir tup bebek merkezine gitmenizi öneririm. Normal kadın doğum doktorlarının yaptığı iş değil. Ben de ilk normal kadın doğum uzmanına gitmiştim büyük hata etmişim bana da tahliller normal diyip gonderdiler

Aslinda en onemlisi Amh, doktorun istemesini beklemeyin gidin bir devlet hastanesinde kadin dogum dokturundan isteyin, yaptirin tahlilinizi. Devlette 10 gune cikiyor, ozel labta yaptirirsaniz ayni gun bile cikiyor

Teşekkür ederim ben yine herhangi bi kadın doğuma gidicektim belki yine aynı sonuçlarla dönecektim dediginiz gibi tüp bebek merkezine gideyim o zaman sanırım orda eşimin tahlillerine de bakılacaktır demi?

Aslinda en onemlisi Amh, doktorun istemesini beklemeyin gidin bir devlet hastanesinde kadin dogum dokturundan isteyin, yaptirin tahlilinizi. Devlette 10 gune cikiyor, ozel labta yaptirirsaniz ayni gun bile cikiyor
Haklısınız bi tüp bebek merkezine başvurmamı önerdi yukarıda bi arkadaş sanırım en doğrusu öyle yapmak teşekkür ediyorum

Teşekkür ederim ben yine herhangi bi kadın doğuma gidicektim belki yine aynı sonuçlarla dönecektim dediginiz gibi tüp bebek merkezine gideyim o zaman sanırım orda eşimin tahlillerine de bakılacaktır demi?
Tabi ki bakılır. Benim tüm detaylı tahlillerim genetik, trombofili, rahim filmi, amh vb. Hepsine tüp bebek merkezinde bakıldı. Normal kadın doğum Dr genel tahlillerime baktı sorun yok dedi. Fakat yaşıma göre amh baya düşüktü ve ben de 1.5 yıl geçtiğinde gitmiştim keşke başında gitseymisim

Trombofiliyi arastirma hastanesinde mi ozelde mi yaptirdiniz? Simdi onu arastiriyordum, arastirmadan tibbi genetikten randevu aldim ama bakalim orada yaparlar mi? Cunku dusuk gecmisim yok, tup.bebek icin onden istenen bir tetkik oldugu icin emin olamadim genelde tekrar eden dusuk yasayanlara yapiyorlar ya... Pat diye talep edince umarim yaparlar

Araştırma Hastanesi'nde yaptirdim. Evet düşük olmayınca pek yapmıyorlar. Benim tüp bebek doktorum genetik bölümüne yazı yazmıştı bakılmasını rica ediyorum diye o yazıyla gitmiştim yapmislardi ama benim öncesinde kaynım olmuştu zaten. Siz de gittiniz doktor farklı ise boyke bir yazı yazmasını rica edebilirsiniz

Kaynım olmuştu ne yaaa kaybim olmuştu

Gecmis olsun, insallah bir daha da olmaz bende de bi takim kagitlar var test talepleriyle ilgili, insallah yeterli olur cok tesekkurler, guzel.haberler alalim bundan sonra insallah

Gecmis olsun, insallah bir daha da olmaz bende de bi takim kagitlar var test talepleriyle ilgili, insallah yeterli olur cok tesekkurler, guzel.haberler alalim bundan sonra insallah
İnşallah öyle olur sizin de işiniz rast gelsin haber verirsiniz

Siz de bana söylemeseniz bende gitmeyi akıl edemezdim çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…