Lütfen bakar mısınız

kaplumbik

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2019
1.558
3.406
133
30
Arkadaşlar doktor prolaktin yüksekliği için dostinex verdi . Bu ilacı sigara içerken kullanmak zararlı mıdır doktora sormayı unuttum. Bilgisi olan var mıı

Ben de sigara kullandığım zamanlar doktor vermişti herhangi bir yan etkisini görmedim. Zaten hemen adetimi sökmüştü

Cevap verdiğiniz için teşekkürler tedirgin oldum acaba etkisini azaltır mi diye bide yan etkileri olan bi ilaç:) siz ne kadar kullandınız acaba ne kadar da düştü

Cevap verdiğiniz için teşekkürler tedirgin oldum acaba etkisini azaltır mi diye bide yan etkileri olan bi ilaç:) siz ne kadar kullandınız acaba ne kadar da düştü

Merhabalar ben 11 yildir kullaniyorum. Hipofiz bezindeki tumorden dolayi yukseliyor benimkide. Sigarayla birlikte bi sorun teskil etmiyor. Ama keske sigara kullanmasaniz daha iyi olur. ☺ yan etki olarak da mide bulantisi ve bas donmesi yapiyor ilk zamanlarda sonra bunye alisiyor. Bu yuzden yatmadan once alırsaniz farketmezsiniz yan etkilerini sağliginiza bir an once kavusmaniz dilegiyle ❤

Sigarayı bırakmaya çalışıyorum zaten canım günde 3 taneye dusurdum bırakıcam inşallah bende adet düzensizliği de yapiyo normalde adetim hep düzenlidir 1 ay gecikince doktora gittim prolaktin yüzünden gecikme yap mis. Kistte olmuş. Doğum kontrol hapı ve tarlusal verdi . Tarlusal sayesinde adet oldum ama doğum kontrol hapını içemedim beni mahfetti. Adet olduğumda da beyaz et şeklinde parca geldi çok kötüydü. Bakalım bu ay adet olabilcek miyim o kistte adetle gitmiş midir bilmiyorum. Kontrole gittiğimde öğrenicem ama hep aklımda bunlar deliricem. Ilaç bende de baş ağrısı yapiyo bide göğüslerimde ağrı yapiyo özellikle sol göğsümde. Bazen de sağda tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…