Lütfen bakar mısınız Tuvalete çıkrkrn zorlanma ve kanama :((

Sessizgemiler123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
187
118
53
28
Bu bende ara sıra oluyor sonra geçiyordu. Şimdi tekrar oldu ve bir iki haftadır benimle ( tuvalete çıkarken çok zorlandım yine ve özür dileyerek söylüyorum dışkı zorlanıyor ve bir yerleri çiziyor gibi ve makatta kanama oluyor bu ne olabilir diye baktım internetten hemoroid diyor ama onun diüer belirtileri (makatta şişkinlik ,akıntı )bende yok . Bu durumu yaşayan var mı benim gibi. çözüm önerisi bekliyorum

Çok geçmiş olsun.
Bahsettiğiniz şey kabızlık mı? Öyleyse eğer lifli gıdalarla beslenerek, bol su içerek ve egzersiz yaparak bu durumdan kurtulabilirsiniz. (Normalde her gün mutlaka tuvalete çıkmak gerekir) Geçici süreliğine rahatlamak için eczaneden müsil alabilirsiniz, bu sizi rahatlatır. Ancak müsil sürekli kullanılacak birşey değil , sadece doktora gidene kadar sizi rahatlatması açısından söylüyorum, ve bu arada tabi ki başka ciddi bir hastalığınız yoksa eğer.
Ama anladığım kadarıyla sizin durumunuz biraz daha ileri bir boyutta. Hiç vakit kaybetmeden bir doktora gidin bence.
Tekrardan çok geçmiş olsun.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…