- 3 Ekim 2024
- 38
- 5
- 29
-
- Konu Sahibi sykangelin33
Bebek düşünceniz varsa onun stresi de geciktirir. Kendimden biliyorumGeçen ayda 3 gün geciktim sonrasında şiddetli kar ağrıyla regl oldum. Bu ay da böyle gecikti. Aslında geçen ay doktora gittiğimde hormonal düzensizlik var biraz dedi. Takviye ilaç yazdı. Folik asit ağırlıklıydı. Acaba o falan mı etkiledi bilmiyorum. Ama birkaç gün daha olmazsam tekrar muayene olmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim
Evet düşüncemiz var hatta eşim geciktiğimi duydukça daha da seviniyorBebek düşünceniz varsa onun stresi de geciktirir. Kendimden biliyorumoldu mu, olcak mı, niye olmadı, niye gecikti..
Hayırlı zamanda gelsin inşallahEvet düşüncemiz var hatta eşim geciktiğimi duydukça daha da seviniyorAma ben de acaba gebe değilsem neden gecikebilir falan diye düşünmekten stres yapıyorum Sanırım o da biraz etkiledi beni.
Teşekkür ederimHayırlı zamanda gelsin inşallah
Cnm benimde amh 0.29 fsh 13 tü doktor folikasit verdi bide vitamin 2 aydır kullanıyorum adetim normalde asla gecikmez her ay 3 4 gün öne atardı geçen ay 4 ünde oldum bu ay 31 i gibi olmam gerekirdi ama hala olmadım testler negatif niye acaba folikasit düzene soksun diye değilmi anlamadım daha çok bozacaksa niyekullanıyoruzkiGeçen ayda 3 gün geciktim sonrasında şiddetli kar ağrıyla regl oldum. Bu ay da böyle gecikti. Aslında geçen ay doktora gittiğimde hormonal düzensizlik var biraz dedi. Takviye ilaç yazdı. Folik asit ağırlıklıydı. Acaba o falan mı etkiledi bilmiyorum. Ama birkaç gün daha olmazsam tekrar muayene olmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim
Bence folikasit etkili bakın hepimiz kullanıyoruz gecikmemiz varaynı durum bende de var şu yaşıma kadar hiç gecikme yaşamadım hatta bazen bir kaç gün erken olurdu geçen ay ilk kez 1 hafta erken oldum bu ay ise 3 gün gecikti testim negatif folikasit başlamıştım onun etkisi olabilir diye düşündüm folikasit bu düzeyde etkiliyse zararı da olabilir mi diye düşünüyorum şuan
Bence folikasit etkili bakın hepimiz kullanıyoruz gecikmemiz var
Benimde 6 gün gecikti sonrasında oldumBen 3 aydır kullanıyorum folik asit ama bu ay gecikti sadece normalde düzenlidir hatta 1-2 gün erken olur ama bu ay hala olmadım hayırlısı bakalım
Test için bekliyorum bende geçsin regl diyeBenimde 6 gün gecikti sonrasında oldum