• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakar mısınız? Gebelik testi hk.

incilay37

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
11
1
1
32
Kızlar daha önceden konu açmıştım ama ne olduysa üyeliğim bile gitmiş. 17-18 ocak tarihlerinde ovülasyonum oldu. Bugünde regl günüm normalde kanamam olmadı ama kasığım çok ağrıyor sanırım regl olacağım. Tuvalete gittiğimde peçeye hafif kahverengimsi çok az miktarda leke gelmişti. Şuan bakıyorum yok. Bugün kaset test yaptım sabah 2.idrarla ve sonuç negatif. Bu ay ovülasyon testi ile eşimle denedik. Kafayı yiyeceğim artık aylardır deniyoruz olmuyor aşırı moralim bozuldu, hormon testlerim normal. Ultrason görüntüm normal. Eşiminde her şeyi normal. Sorun ne neden olmuyor delirmek üzereyim. Kendimi eksik olarak görüyorum. Hamile kalanlar nasıl kaldınız lütfen yol gösterin. Bunalıma girdim :(

Öncelikle herşey normalse eğer stres olabilir en önemli etken bence bu arada kafanı çocuk yapmalıyıma takma tamamen sıfırlan başka şeyler düşün en kısa zamanda inşallah bebişin olur 🙏 aşılamayı deneyebilirsiniz eşinle ikinizinde bi sorun olmazda bile belli bi süre sonra bebeğin olmuyorsa devlet bile karşılıyor

Öncelikle herşey normalse eğer stres olabilir en önemli etken bence bu arada kafanı çocuk yapmalıyıma takma tamamen sıfırlan başka şeyler düşün en kısa zamanda inşallah bebişin olur 🙏 aşılamayı deneyebilirsiniz eşinle ikinizinde bi sorun olmazda bile belli bi süre sonra bebeğin olmuyorsa devlet bile karşılıyor
Yemin ediyorum oturup ağladım neden olmuyor anlamıyorum elimde değil sürekli düşünmekten kendimi alamıyorum çevremdeki herkes en geç 4 ayda gebe kalmış ben aylardır deniyorum olmadı :(

Yemin ediyorum oturup ağladım neden olmuyor anlamıyorum elimde değil sürekli düşünmekten kendimi alamıyorum çevremdeki herkes en geç 4 ayda gebe kalmış ben aylardır deniyorum olmadı :(
Kaç aydır düşünüyorsunuz merak etme benimde arkadaşım var 10 aydan sonra oldu doktorlar bile 1 yıl normal karşılıyor birde birsey sorucam kaç defa ovulasyon denedin

Kaç aydır düşünüyorsunuz merak etme benimde arkadaşım var 10 aydan sonra oldu doktorlar bile 1 yıl normal karşılıyor birde birsey sorucam kaç defa ovulasyon denedin
Ağustos ayından beri aslında deniyoruz. 1 kere kimyasal mı düşük mü ne olduğunu anlayamadığım bir şey yaşadım ekim ayında. Ovülasyonu bu ay denedik sadece, normalde uygulamadan bakıyordum farkettim ki uygulama ve gerçek ovülasyonum farklıymış. 8 gün ovülasyon testi kullandım bunlardan 2 günü çift çizgi gördüm sadece

Sıkma canını dilerim olur Allah’ın izniyle kalbini ferah tut stres yapma benim kızım da evliliğimin 4. Yılından sonra mucizevi şekilde geldi ondan öncesi tüm tetkiklerimiz yapılmıştı gebelige engel hiçbirşey yoktu ama olmuyordu bize sebepsiz infertilite tanısı kondu ve ben 4 yıldan sonra ilk aşılamayı yaptım negatif oldu iki adet geçti üçüncü adette ikinci aşılamayı yapacaktım adet olmadım ve inanamadığım şekilde kendiliğinden hamile kalmıştım Rabbim yeter ki ol desin oldurmayanı oldurur inşallah Allahtan ümit kesilmez 🤲 tabi ondan sonra hiç hamile kalamadım 15. Yıla girdi evliligim yine de rabbimden ümidimi kaybetmedim herşeyin hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah Rabbim yüzüne baksın kolayından uğraştırmadan tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla kucağını doldursun inşallah ❤️

Sıkma canını dilerim olur Allah’ın izniyle kalbini ferah tut stres yapma benim kızım da evliliğimin 4. Yılından sonra mucizevi şekilde geldi ondan öncesi tüm tetkiklerimiz yapılmıştı gebelige engel hiçbirşey yoktu ama olmuyordu bize sebepsiz infertilite tanısı kondu ve ben 4 yıldan sonra ilk aşılamayı yaptım negatif oldu iki adet geçti üçüncü adette ikinci aşılamayı yapacaktım adet olmadım ve inanamadığım şekilde kendiliğinden hamile kalmıştım Rabbim yeter ki ol desin oldurmayanı oldurur inşallah Allahtan ümit kesilmez 🤲 tabi ondan sonra hiç hamile kalamadım 15. Yıla girdi evliligim yine de rabbimden ümidimi kaybetmedim herşeyin hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah Rabbim yüzüne baksın kolayından uğraştırmadan tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla kucağını doldursun inşallah ❤️
Amin teşekkür ederim. Bugün ilk idrarla yaptım ve regl olmadım çok çok hafif kahverengi lekelenmem var. Pozitif mi bakar mısınız?

Eklentiler

• IMG_1746.jpeg
    IMG_1746.jpeg
    43,3 KB · Görüntüleme: 13
Back