- 14 Nisan 2022
- 524
- 525
- 33
- Konu Sahibi Sadecebenbb
-
Ay bu işler evet çok kullanılır oldu. Mesela instagram da bi kız vardı takip edip imrenirdim. Ama çok kişi kanıtlarla çıkıp paraları kendi için kullandığını gösterince hiçbirine inanamıyorum artık. Tabi yardım yapıyor ama kendine de kullanıyormuşSöz konusu hayvanlar olunca çok fazla dolandırıcı türediğinden mutlaka araştırma yaparım. %90 oranında da kendi işimi kendim hallederim , arabanın bagajına gider mama alır atar besleme yaparım, ya da tedavi masrafı üstlenirim vs. Bu uygulamayı da duyup baktığımda evet memnun olan var ama benim içimi bulandıran şeyler de gördüm. Misal, 3000 liralık reklam geliri elde edip 1 paket mama alıyorlar gidip de , aradaki para birinin cebine gidiyor. Masraflarını da çıkartmasınlar demiyorum ama eğer gerçekten yapıyolarsa önce kendi cepleri karınları doyuyor sonra arta kalanları da hayvanlara 1 paket mama olarak dönüyolar düşüncesini oluşturacak şeyler okudum. Ben dediğim gibi araya aracı sokmamayı tavsiye ediyorum, ama eğer sizler kullanacaksanız arka planını iyi araştırmanızı ve bir süre gözlem (mümkünse yerinde birebir) yapmanızı tavsiye ederim.
İyi düşünceniz için teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?