- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi kayrailayda
-
zaten onu dile getiriyor böyle bişeyi kabul eder misin seni aldatmak istemem ama sen bunu kabul eder misin kaldırabilir misin diyor o yüzden seninle yapmak istiyorum diyip konuyu kapatıyorİşte erkekler..... Sen 5senenk verirsin aşk düşünürsun o böyle şeyler düşünür... Yazık....! Zamanını boşa harcama derim.. Sen yapmassan bile o gider başkasiyla yapar emin ol haberin bile olmaz ...
İşte canim ya seni deniyo yada farkli şeyler peşinde.. Yapmamalisin... Oda bi başkasiyla yapmamali eger aranizda boyle konular gectiyse zaten o iliski bitmiştirzaten onu dile getiriyor böyle bişeyi kabul eder misin seni aldatmak istemem ama sen bunu kabul eder misin kaldırabilir misin diyor o yüzden seninle yapmak istiyorum diyip konuyu kapatıyor
bu konuda napmam lazım sence konuşmayım mı yoksa izne gelince yüzüne karşı mı söyleyim ayrıldığımızı..İşte canim ya seni deniyo yada farkli şeyler peşinde.. Yapmamalisin... Oda bi başkasiyla yapmamali eger aranizda boyle konular gectiyse zaten o iliski bitmiştir
eğer istemiyorsan istemediğini belli et ... Eğer soğuduysan bu durumdan ayrilmak istediğini arayarak söyle.. Ayrilmak istemiyorsan bu konuuyu kapatmasini iste ki sanmiyorum kapatacağini .. Bence ara ve konuş hiç bekleme bile..bu konuda napmam lazım sence konuşmayım mı yoksa izne gelince yüzüne karşı mı söyleyim ayrıldığımızı..
Vazgeçmicek ve sen daha cok üzüleceksin zaman geçtikce.. Sadece tavsiyem... Gene de sen bilirsin...telefonda söyleyemem heralde yapamam yani onu buraya gelince yüzüne söylerim yada izne geldiğinde telefonla arayarak söylerim o da zaten kafasına koymuş istediğini yapar hayatında mutluluklar dilerim ama şu durumda yapamam yani o yüzden biraz daha beklicem belki vazgeçer