- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
-
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
merhaba herkese
özel bi kurumda öğretmenim,bu haftasonu yılsonu gösterimiz var, sagolsun anaokulu müdürü anasınıfları için iki ayrı ingilizce drama yapacagımızı söyledi ve biz calısmaya basladık. ama gelin görün ki ben inanılmaz stres ve heyecan yapıyorum. bi yandan hamileyim bi yandan yapı olarak cok heyecanlı stresli biriyim zaten.
sahneye çıkıp mikrofonla inglzce konuşmak ve cocukların dramasında yee almak bana inanılmaz heyecanlı geliyo.
karşımda birsürü veli ve ben elimde mikrofon bi yandan inglzce konuşup bi yandan çocuklrın oyunlarında rol alicam. normalde dans gösterisi de olabilirdi ama müdür böyle istedi ve öyle bi drama bulmuşki benim de role girmem gerekiyo jest ve mimik kullnmam gerekiyo. provaları da cok begenmedi cok duragan yapmışım hiç renklendirmemişim ortamı heyecan katmamışım
ben zaten hiçbişey yapmasam sadece sahneye cıkıp merhaba diyip geri gitsem bile cok ama cok stres heyecan yapıyorum.
yanlış anlaşılmasın sınıf ortamında cocuklarımla birlikte cok özgüvenliyimdir çok enerjik hareketliyim dans ederim gülerim eğlendiririm ama iş yetişkin insanlara gelince cok geriliyorum. bildiğim ingilizceyi bile unutuyorum. kesin o sahnede bi salaklık yaparım yanlı bişey söylerim hatta bildiğim kelimeyi bile yanlış telafuz ederim
kac gündür dua ediyorum müdür vazgecse sadece dans gösterisi olsa diyegece uykum kaçıyo resmen napıcam ben diye 6 günüm kaldı ve ben hazır olamıyorum bi
ingilizce tiyatro yani, ah keşke yine olmasa ben cok güzel dans ettirirdim cocuklarımı. müdür bi oyun buldu oyunun içinde benim de rolüm olacak maalesefDrama derken ben tam anlamadım, çocuklar napacaklar? Birde siz neden sahnede olacaksınız? Müdür mü istedi sizin rol almanızı?
Ben bebeyken hiç böyle anaokulunda drama yoktuveriyorlardı pamuk prensesi, bale gösterisini, müziği dansı, folklar halaylar, zıptık zıptık çocuklar sahnede coşuyordu. özel okul olunca adı drama mı oldu pamuk prensesin?
cok tesekkür ederimm yazdıgınızı söylicem mutlakaa.. veliler arasında iyi inglzce bilen ya da ing öğretmenleri de var onların oldugunu bildiğim için daha çok stres yapıyorum zatenDaha önce asla ben bunu başaramam diyip üstesinden geldigin bir şeyi hatırla
Ve nasıl başardığını aslında bu size sunulan bir şans öyle düşün gerçek yasantinizdan bir süreliğine uzaklaşarak bambaşka bi hayatı canlandiracaksin öncelikle rolünün hakkını verebilmek için evinde bile o rolle dolaşırsan başarırsın birde İngilizce diyosun zaten çoğu kişi bilmiyor kalkipda o öyle değil die cümlenize müdahale edecek degil sonucda derin nefes al ve her sabah evet yapabilirim ben bunu basarabilirim die kendine moral depola tabiki başaracaksın ve rolüne başlamadan önce rabbiyesir velatuasir rabbitemmim bin hayr de Türkçesi rabbim zorlaştırma kolaylaştır hayirlisi ile tamamlamayi basarmayi nasip et her işimi
yapabilirim diyerek kendini motive et bak minnacık çocuklar neleri öğrenip yapıyor heyecanlanman normal geldi bana ve unutulmaz güzel bir anın olacak öğrencilerin lemerhaba herkese
özel bi kurumda öğretmenim,bu haftasonu yılsonu gösterimiz var, sagolsun anaokulu müdürü anasınıfları için iki ayrı ingilizce drama yapacagımızı söyledi ve biz calısmaya basladık. ama gelin görün ki ben inanılmaz stres ve heyecan yapıyorum. bi yandan hamileyim bi yandan yapı olarak cok heyecanlı stresli biriyim zaten.
sahneye çıkıp mikrofonla inglzce konuşmak ve cocukların dramasında yee almak bana inanılmaz heyecanlı geliyo.
karşımda birsürü veli ve ben elimde mikrofon bi yandan inglzce konuşup bi yandan çocuklrın oyunlarında rol alicam. normalde dans gösterisi de olabilirdi ama müdür böyle istedi ve öyle bi drama bulmuşki benim de role girmem gerekiyo jest ve mimik kullnmam gerekiyo. provaları da cok begenmedi cok duragan yapmışım hiç renklendirmemişim ortamı heyecan katmamışım
ben zaten hiçbişey yapmasam sadece sahneye cıkıp merhaba diyip geri gitsem bile cok ama cok stres heyecan yapıyorum.
yanlış anlaşılmasın sınıf ortamında cocuklarımla birlikte cok özgüvenliyimdir çok enerjik hareketliyim dans ederim gülerim eğlendiririm ama iş yetişkin insanlara gelince cok geriliyorum. bildiğim ingilizceyi bile unutuyorum. kesin o sahnede bi salaklık yaparım yanlı bişey söylerim hatta bildiğim kelimeyi bile yanlış telafuz ederim
kac gündür dua ediyorum müdür vazgecse sadece dans gösterisi olsa diyegece uykum kaçıyo resmen napıcam ben diye 6 günüm kaldı ve ben hazır olamıyorum bi türlü
Olsun netice olarak onlarda bilinçli insanlardir ve müdahale edeceklerini sanmıyorum en ufak bocalamaniz olsa bile sakın duraklamayin direk rolünün akışına devam edin başarılar dilerimcok tesekkür ederimm yazdıgınızı söylicem mutlakaa.. veliler arasında iyi inglzce bilen ya da ing öğretmenleri de var onların oldugunu bildiğim için daha çok stres yapıyorum zaten
Sosyal anksiyete hiç hafife alınacak bir durum değildir . Bu olaydan bağımsız destek almanızı öneririm. Sanırım kolej burası . Hamilesiniz bide stres olmayın ya el kadar bebeler zaten veliler kendi çocuklarını izler size odaklanmazmerhaba herkese
kac gündür dua ediyorum müdür vazgecse sadece dans gösterisi olsa diyegece uykum kaçıyo resmen napıcam ben diye 6 günüm kaldı ve ben hazır olamıyorum bi türlü
ingilizce tiyatro yani, ah keşke yine olmasa ben cok güzel dans ettirirdim cocuklarımı. müdür bi oyun buldu oyunun içinde benim de rolüm olacak maalesef
Müdür niye oyunu buldu?branşı ingilizce mi lütfen kendi etkinliginize kendiniz karar verin.Asgari ucretle çalışan ama 24 saatlerine bile göz dikilenlerdensiniz siz deingilizce tiyatro yani, ah keşke yine olmasa ben cok güzel dans ettirirdim cocuklarımı. müdür bi oyun buldu oyunun içinde benim de rolüm olacak maalesef
Nasil gecdimerhaba herkese
hic dert ettiğim gibi geçmedi, sahnede cook rahattım ki müdürüm de aynısını söyledi heyecanınızı hiç belli etmediniz diye :)Nasil gecdi