Gebeliğe Hazırlık Lütfen bakar mısınız acil

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tyneas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
296
101
103
30
Artvin
Arkadaşlar ben bir düşük yaşadım devamında kürtaj oldum parça kalınca. Hormonlarım iltihap nedeniyle hep değişti. Bozukluk vardı yaklaşık 8-9 aydır hormon takviyesi ve adrt düzenleyici kullanıyordum. Adetlerm düşük öncesi hep düzenliydi. 6 ay düzenli cyclo progynova kullandım. Doktorum herşeyin düzeldi diyip adet düzenleyicide kestirdi. Tek folbiol ve corasprin kullanıyorum gebelik düşündüğümüz için. Bu ay ilaçsız ilk ayım ve adetim gecikti. Bu ayı baya değerlendiridk ovulasyon testi ile dr takip ettim. 2 gün geçti adetim hamile miyim yoksa ilaç kullanmadım diyr yine mi adetim gecikti kafamda hep bu soru. Bakmaya da korkuyorum test yapıp. Bu ilacı kullananların adetleri düzeldi mi bir yardımcı olun lütfen. 16 aydır bebek özlemiyle yanıyorum resmen

Canım o ilacı kullanmadım ama eğer yeterli seviyeye gelmeseydin ilacı kesmezdi kendini fazla ümitlendirmeden yap testini inşallah gönlünden geçen olur

Canım o ilacı kullanmadım ama eğer yeterli seviyeye gelmeseydin ilacı kesmezdi kendini fazla ümitlendirmeden yap testini inşallah gönlünden geçen olur
Bende öyle düşünüyorum zaten ilacın 6 ay kullananlar düzeldi yazmış hep bendede yumurtlaöa tembelliğinden dolayı adet olmadığını söylemişti doktorum. Kaç aydır takip ediyor hormonların çok iyi dedi diğer ilaçlarımı kesti hep aynı düzeyde kaldı. Ama işte insan düşünüyor bir acaba mı diye. Her ay boş çıkmasından eliminden öyle üzülüyorum ki

Emin ol seni en iyi anlayanlardanım ben 2, 5 yıl bekledim şükürler olsun bu günü yaşatana ama korkma kısmetse hakkında hayırlısı ile inşallah bebişdir

yap bi test rahatla :) doktor normal demiş..bize haber vermeyi de ihmal etme:)

Ay hadi inşallah yapmak istiyorum ama geç yumurtladım ovulasyon testinde 21.gün koyu çizgi çıktı o yüzden hemen çıkmama olasılığı olabiliyormuş idrar da bir 3-4 gün daha olmazsam anca yapabilirim herhalde dua edin nolur hamilesiniz birinizde duaları kabul olunur derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…