- 24 Eylül 2020
- 4
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi Dameexia54
Aşırı derecede kanama ve bel ağrısıyla birlikte parça düşürdüm fotoğrafta çok net gözüküyor bebeğimi kaybettim galiba aranızda yaşayan var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Direk kadın dogum acile gitsene düşük yapmıssın gibi duruyorAşırı derecede kanama ve bel ağrısıyla birlikte parça düşürdüm fotoğrafta çok net gözüküyor bebeğimi kaybettim galiba aranızda yaşayan var mı ?
Daha önce yaşamadım canım ama geçmiş olsun inşallah bebiş degildir doktora gitmesin mi sancı ve kanama olunca sana progesteron vermesi gerekirdi diye biliyorumAşırı derecede kanama ve bel ağrısıyla birlikte parça düşürdüm fotoğrafta çok net gözüküyor bebeğimi kaybettim galiba aranızda yaşayan var mı ?
Yok gitmedim henüz gideceğim..Doktora gittiniz mi?![]()
Lütfen ilk önce doktora gidin bu tür durumlarda lütfen zaman kaybetmeyin hemen şimdi gidin.Yok gitmedim henüz gideceğim..
Teşekkür ederim muayenelerimi ve randevularımi aksatmazdım aniden gerçekleşen bir durum oldu şokunu atlatıp doktora gideceğimDaha önce yaşamadım canım ama geçmiş olsun inşallah bebiş degildir doktora gitmesin mi sancı ve kanama olunca sana progesteron vermesi gerekirdi diye biliyorum
Saolun..Keşke fotoğraf koymasaydınız kanamanız varsa muhakkak doktora gidin düşük yapmış gibi duruyorsunuz gebelikte lekelenme oluyor ama bu şekilde parça düşürüldüğünü sanmıyorum kontrol olmanız önemli riske atmayın geçmiş olsun
fotoğraf gözükmüyor canım atarmısınAşırı derecede kanama ve bel ağrısıyla birlikte parça düşürdüm fotoğrafta çok net gözüküyor bebeğimi kaybettim galiba aranızda yaşayan var mı ?