• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen bakar mısınız 8 haftalık hamileydim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dameexia54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
4
1
1
28
Aşırı derecede kanama ve bel ağrısıyla birlikte parça düşürdüm fotoğrafta çok net gözüküyor bebeğimi kaybettim galiba aranızda yaşayan var mı ?

Aşırı derecede kanama ve bel ağrısıyla birlikte parça düşürdüm fotoğrafta çok net gözüküyor bebeğimi kaybettim galiba aranızda yaşayan var mı ?
Direk kadın dogum acile gitsene düşük yapmıssın gibi duruyor

Daha önce yaşamadım canım ama geçmiş olsun inşallah bebiş degildir doktora gitmesin mi sancı ve kanama olunca sana progesteron vermesi gerekirdi diye biliyorum

Keşke fotoğraf koymasaydınız kanamanız varsa muhakkak doktora gidin düşük yapmış gibi duruyorsunuz gebelikte lekelenme oluyor ama bu şekilde parça düşürüldüğünü sanmıyorum kontrol olmanız önemli riske atmayın geçmiş olsun

Daha önce yaşamadım canım ama geçmiş olsun inşallah bebiş degildir doktora gitmesin mi sancı ve kanama olunca sana progesteron vermesi gerekirdi diye biliyorum
Teşekkür ederim muayenelerimi ve randevularımi aksatmazdım aniden gerçekleşen bir durum oldu şokunu atlatıp doktora gideceğim

Fotoğrafı görmedim ama benim de gebeliğin 8. Haftasında kanamam olmuştu ilaç kullandım ama ne fayda sonrasında parça düştü kanamayla beraber hastaneye gittim düşük yapmışım ve ölebilirdim kan kaybından o kadar çoktu hastanede yatmıştım bir daha da hamile kalamadım zaten

Back
X