• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Bakar mısınız

denbars

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2023
14
5
1
26
Kızlar merhaba , yeni katıldım foruma .
Adetim bu ayın 16sı düzenli adet olurum hiç şaşmaz . 2 ekimden bu yana bebek için deniyoruz 1 oğlum var 5 yaşında. Gebelik testi yapıyorum damlatır damlatmaz 2. Çizgi beyaz çıkıyor . Deneyimi olan var mı bu konuda gebelik var mı anlamadım :KK43:

Eklentiler

• IMG_1361.jpeg
    IMG_1361.jpeg
    45 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_1358.jpeg
    IMG_1358.jpeg
    56,5 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_1370.jpeg
    IMG_1370.jpeg
    49 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
Adetim bu ayın 16sı düzenli adet olurum hiç şaşmaz . 2 ekimden bu yana bebek için deniyoruz 1 oğlum var 5 yaşında. Gebelik testi yapıyorum damlatır damlatmaz 2. Çizgi beyaz çıkıyor . Deneyimi olan var mı bu konuda gebelik var mı anlamadım :KK43:
İdrar testi için henüz erken, adet gecikmesinin en az 1 hafta 10 gün sonra doğru sonuç verir, sevgiyle kal

Merhaba sonuç nedir acaba bende de beyaz çıktı da ..

Merhaba sonuç nedir acaba bende de beyaz çıktı da ..
Regli günümden 2 önce pembe akıntı geldi sonra regliye döndü kan vermedim ama yaptığım gebelik testleri hep böyle çıktı :( adetten sonra test yapacağım tekrar çünkü üstüne görme ve yeni gebeyken de adet olunabiliyormuş

Bence yok gibi

Back