- 22 Mayıs 2019
- 607
- 287
- 103
- 33
- Konu Sahibi Sonya Blade
Çok teşekkür ederim, sağ olun.İnşallah bir şey olmamıştırGeçmiş olsun inşallah bir sıkıntı çıkmaz siz de kendinize dikkat edin stres sıkıntı yapmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim, sağ olun.İnşallah bir şey olmamıştırGeçmiş olsun inşallah bir sıkıntı çıkmaz siz de kendinize dikkat edin stres sıkıntı yapmayın
Teşekkür ederim.Yarın birşeyler yapmaya çalışacağım.Oncelikle gecmis olsun. Cok hasta olan kisinin, epilasyon derdine dusecegini pek sanmiyorum. Isterseniz acile gidip hekime danisin. Belki antiseptikler vs kullandirabilirler. Vakit gecmeden.
Merhaba nasıl bir çözüm buldunuzTeşekkür ederim.Yarın birşeyler yapmaya çalışacağım.
Hiçbir şey yapmadım inşallah bir şey olmamıştırMerhaba nasıl bir çözüm buldunuz
Kesinlikle tepkinizi gösterin tehdit edin zaten izmirdeki bütün iğneli epilasyoncular kendini bir şey sanıyorHiçbir şey yapmadım inşallah bir şey olmamıştır
Öyle olsa bile bu yaptığı doğru bir şey değil sizin bir suçunuz da yok burda kesinlikle tepkinizi gösterin sonra kendilerini herkesten büyük görüyorlarBenim gittiğim yer madam janine çok ta deneyimli bir yer oysaki