• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakar mısınız beta hcg 1000

şimdi aile hekimliği ile görüştüm sonuç böyle çıkar diyorlar. 10 gün sonra git dedi onlar da
10 gün sonrayı beklemeyin bence
Detaylı görünmemesinin sebebi hastanelerin ölçüm düzeyi var yaptırdığınız yerdekide 1000 üstü değerleri bu şekilde gösteriyor yani bu değer 1500 de olabilir 2000de 3000de o belli değil
2gün sonra kan testi ver takip et değeri diyenleri ben hiç anlayamadım çünkü ortada kesin bi değer yok neyi takip edicek:)

10 gün sonrayı beklemeyin bence
Detaylı görünmemesinin sebebi hastanelerin ölçüm düzeyi var yaptırdığınız yerdekide 1000 üstü değerleri bu şekilde gösteriyor yani bu değer 1500 de olabilir 2000de 3000de o belli değil
2gün sonra kan testi ver takip et değeri diyenleri ben hiç anlayamadım çünkü ortada kesin bi değer yok neyi takip edicek:)
Çok haklısınız ben hiç böyle düşünmemiştim :D benim en son addet tarihim 27 Kasım yanı şu an 4 haftadayım muhtemelen ve 6 haftadan önce ultrasonla görünmüyor diye okudum hep acaba doğru mu biliyor musunuz

Çok haklısınız ben hiç böyle düşünmemiştim :KK70: benim en son addet tarihim 27 Kasım yanı şu an 4 haftadayım muhtemelen ve 6 haftadan önce ultrasonla görünmüyor diye okudum hep acaba doğru mu biliyor musunuz
Hayır tabikide doğru değil ben kesemi gördüğümde 5+4 dü sanırım
Bu beta hcg değeriyle alakalı o belirli bi seviyeye ulaşınca sanırım 4 bin-5 bin olunca karından görülüyor kese
İstersen iki üç gün bekle git sonra kesin olsunn ben olsam giderdim herhaldee folik asit kullanmıyosan onu yazıyorlar kan tahlili alıyorlar
Burayada yaz lütfen merak ettimm hayırlı olsun simdidenn🫶

Hayır tabikide doğru değil ben kesemi gördüğümde 5+4 dü sanırım
Bu beta hcg değeriyle alakalı o belirli bi seviyeye ulaşınca sanırım 4 bin-5 bin olunca karından görülüyor kese
İstersen iki üç gün bekle git sonra kesin olsunn ben olsam giderdim herhaldee folik asit kullanmıyosan onu yazıyorlar kan tahlili alıyorlar
Burayada yaz lütfen merak ettimm hayırlı olsun simdidenn🫶
Folik asit kullanıyorum şu an en çok merak ettiğim keseyi görmek bi düşüneyim cuma gününe randevu alıcam sanırım 😂 bir de kalp atışını ne zaman duydunuz acaba

Kızlar merhaba kan sonucum bugün çıktı >1000 yazıyor sizce kadın doğum uzmanına ne zaman gitmeliyim
Gebeliğiniz hayırlı olsun. Normalde kaç bin olduğu net yazar ama sanırım kan verdiğiniz yer 1000’in üstünü ölçemiyor. Hemen yarında gidebilirsiniz kaç bin olduğu belli değil belki de 4-5 bindir kese gözükür. Ya da bir şikayetiniz olmazsa 1 hafta bekleyin tek seferde keseyi, kalp atışını karından rahatlıkla görürsünüz. Ben olsam 1 hafta sonra giderdim :)

Gebeliğiniz hayırlı olsun. Normalde kaç bin olduğu net yazar ama sanırım kan verdiğiniz yer 1000’in üstünü ölçemiyor. Hemen yarında gidebilirsiniz kaç bin olduğu belli değil belki de 4-5 bindir kese gözükür. Ya da bir şikayetiniz olmazsa 1 hafta bekleyin tek seferde keseyi, kalp atışını karından rahatlıkla görürsünüz. Ben olsam 1 hafta sonra giderdim aile hekimliğinde kan verdim dediğiniz gibi olabilir tam değer çıkmamış çünkü.
Gebeliğiniz hayırlı olsun. Normalde kaç bin olduğu net yazar ama sanırım kan verdiğiniz yer 1000’in üstünü ölçemiyor. Hemen yarında gidebilirsiniz kaç bin olduğu belli değil belki de 4-5 bindir kese gözükür. Ya da bir şikayetiniz olmazsa 1 hafta bekleyin tek seferde keseyi, kalp atışını karından rahatlıkla görürsünüz. Ben olsam 1 hafta sonra giderdim :)

Aile hekimliğinde kan verdim orada dediğiniz gibi oldu sanırım çünkü çıkmadı tam değer. Çok teşekkür ederim yanıtınız için 🌸

Back
X