Lütfen bakabilir misiniz ???

Twinkle1

İyi kalpli ve cesur ol
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
216
96
48
Ben ayın basında regl oldum 2 ocak ta başladı normalde 6-7 sürerdi daha sonra 5 ocak ta bitti, 10 ocakta tekrar kanama basladı, şuan da kanama devam ediyor ve hafif pıhtılı bir şekilde geliyor.
Regl kesilip tekrar gelmesi normal mı ?
Başına böyle bir şey gelmiş olan var mı ?

doktora gıdıp kıst ve hormon kontrolu yaptırmalısın. durduk yere ara kanama kımse gormez canım. dusuk sonrası kanamada bı kac gun sonra tekrar kan pıhtısı geldıgını dydum ama adet boyle 5 gun ara verıp tekrar baslamaz.

Teşekkür ederim gideceğim ama bi sormak istedim buraya da, başına gelen var mı diye

Teşekkür ederim gideceğim ama bi sormak istedim buraya da, başına gelen var mı diye
yaşın gencse mıyom kıst vs de bıraz ılerkı yaslarda yumurta rezervıne felan da bakıyolar menopoz ıcın o yuzden aksatmamak cok mılletın yorumuna bakmamak lazım ^^.

Birde Geçen ay soğan kürü uyguladım ama 2-3 gün sadece ondan olmuş olabilir mi

Birde Geçen ay soğan kürü uyguladım ama 2-3 gün sadece ondan olmuş olabilir mi
hımmm onu bak burda yazdılar baya bı arkadas. aramalarda sogan kuru ve kanama yazarsan bı cok arkadasın boyle bı durumla karılasıp korktugunu gorebılırsın ama 15 gunde felan etkılıyo sanırım ^^ınsallah bıseyın yoktur.

teşekkür ederim bende acaaba soğan kürü mü etki yaptı diye düşündüm çünkü 3 ay önce jinekologa gitmiştim herhangi bir problem yoktu kist vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…