Merhaba nolur bilen biri yardımcı olabilir mi
Eşim sperm testi verdi sonuçlarını atıyorum bende 21.gündeyim progesteron testi verdim sonuçlar iyi mi normal mi yani yumurtlama belirtilerini ben yeni yeni görüyorum aslında bence geç oluyor ama bilmiyorum yarın doktora gideceğim nolur yardımcı olun
Esinizin ileri haraketliligi dusuk. 3 aylik pehriz yaparsa yukselir.
Siz de eger adet dongunuzun 21 ua da 22ci gununde progesteron testini verip sonuc 0,5 cikmissa bu da cok dusuk
Esinizin ileri haraketliligi dusuk. 3 aylik pehriz yaparsa yukselir.
Siz de eger adet dongunuzun 21 ua da 22ci gununde progesteron testini verip sonuc 0,5 cikmissa bu da cok dusuk
21.günü yaptırdım bugün yani ama benim belirtilerim daha yeni başladı karın ağrısı göğüs ağrısı büyümesi akıntı baş ağrısı var geç yumurtlama yada büyümesi falan olabilir mi sizce çok teşekkür ederim bu arada cevapladığınız için 0.10 çıkmış değer
21.günü yaptırdım bugün yani ama benim belirtilerim daha yeni başladı karın ağrısı göğüs ağrısı büyümesi akıntı baş ağrısı var geç yumurtlama yada büyümesi falan olabilir mi sizce çok teşekkür ederim bu arada cevapladığınız için 0.10 çıkmış değer
Sizi progesteronla ilgili daha yeni acilmis ve konusulmus konuya tag ettim. Orada olan konusmalari takip ede bilirsiniz. Benim de degerim aylardir dusuk