Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen bakabilir misiniz bilgi almak istiyorum testmi bozuk yoksa niye böyle testi yapar yapmaz 2. Cizgi oldugunu gördüm resimlerde net çıkmasada
- Konu Sahibi zeyno4
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Testin bozuk canım başka testin varsa yap yoksada hastaneye gidip kan verebilirsen en net şekilde öğrenebilirsinelimde net goruyorum cizgiyi fakat 2. Cizgi cıktı yanında ince 3. Cizgi gibi daha cıktı resimlerde gorunuyormu bilmiyorum bilgisi olan yazabilirmi daha önce hic 2. Cizgi gormemistim bi gecen ay gormudtum oda kimyasal gebeliktiEki Görüntüle 3523556
predictor bende şaşırdım bugun bitane daha alcam yarın sabah yapcam gecikmedi 3 gun varCanım bilemedim şu anda ya niye 3. Çizgi çıkmış. Adetin gecikti mi bir de testin markası ne canım
Beyaz cizgi yok canım orda ince 2 cizgi var ondan bencede bozuk yarın baska yapcam bakayımÇünkü üç çizgi yok renklerin arasında belirgin beyaz çizgi var o da bozuk olduğunu gösterir
Bence şu an yapma canım adetin geciksin öyle yap. Böyle kafan karışıyor. Kan versen Bile değerin düşük çıkarsa 2 günde bir kan vereceksin bence biraz daha sabır et canım adetin 2 3 gün geciksin öyle idrar testini yap eğer zaten düzenli adetin varsa hemen çıkar. 2 gün sonrası da gidersin kan verirsin zaten o zamana kadar beta hcg baya yükselmiş olur. Hem canım kendi kafanı karıştırmamış olursun.predictor bende şaşırdım bugun bitane daha alcam yarın sabah yapcam gecikmedi 3 gun var
Bakayım canım bu sabah baska bi erken gebelik testi yaptım tek cizgi hamile degilim herhalde pepapp uygulamasına gore suan 1 gün geciktim flo genelde tam tutuyo adet günümde o uygulamaya görede 2 gün var adetimeSoftec bulabilirsen tavsiye ederim canım