Adetim 1 hafta gecikti onun üstüne bide grip oldum her yerim ağrıyo 4 5 gündür durmadan kusuyorm hiç bişey yiyemiyorum midem bulanıyor sırtımda karnımda adet olacakmışm gibi sancım oluyor bugun sabah aç karna test yaptım 2 dk içinde böyle bi sonuç çıktı 2. Çizgi görünüyor ama çok hafif böyle olupta hamile çıkan varmı hamileysem ilk hamileliğim olacak o yüzden pek bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen bakın kızlar hamilelik
- Konu Sahibi Ece0505
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
- 53
Testiniz pozitif görünüyor kan testi verinAdetim 1 hafta gecikti onun üstüne bide grip oldum her yerim ağrıyo 4 5 gündür durmadan kusuyorm hiç bişey yiyemiyorum midem bulanıyor sırtımda karnımda adet olacakmışm gibi sancım oluyor bugun sabah aç karna test yaptım 2 dk içinde böyle bi sonuç çıktı 2. Çizgi görünüyor ama çok hafif böyle olupta hamile çıkan varmı hamileysem ilk hamileliğim olacak o yüzden pek bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim
İnşallah öyledir ümitlenmek te istemiyorm 1 buçuk yıldır deniyorz olmuyor çünkü dua edin lütfenTestiniz pozitif görünüyor kan testi verin
- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
- 53
Kan testi verdiğiniz zaman sonucunu bildirirmisinizİnşallah öyledir ümitlenmek te istemiyorm 1 buçuk yıldır deniyorz olmuyor çünkü dua edin lütfen
TabikiKan testi verdiğiniz zaman sonucunu bildirirmisiniz
- 30 Ocak 2023
- 568
- 137
- 18
Benimde böyleydi Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinAdetim 1 hafta gecikti onun üstüne bide grip oldum her yerim ağrıyo 4 5 gündür durmadan kusuyorm hiç bişey yiyemiyorum midem bulanıyor sırtımda karnımda adet olacakmışm gibi sancım oluyor bugun sabah aç karna test yaptım 2 dk içinde böyle bi sonuç çıktı 2. Çizgi görünüyor ama çok hafif böyle olupta hamile çıkan varmı hamileysem ilk hamileliğim olacak o yüzden pek bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim
İnşallah dediğinz gibidir çok sağolunBenimde böyleydi Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
- 53
Gölge var sankibenimd testime bakar mısnız?
evet bende gördüm gölgeyi ki bu ilk idrar değil birde 5dk sonra çektim yani uzun süre beklemedim 5 dk içinde çıktıGölge var sanki
- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
- 53
Keşke ilk idrarla ile yapsaydınız daha belirgin olurduevet bende gördüm gölgeyi ki bu ilk idrar değil
aslında evde test yoktu dün gece yediğim kıymanın tadı değişik geldi o yüzden bu sabah öyle aldım yaptım ama iki tane aldım yarın ilk idrarla yaparımKeşke ilk idrarla ile yapsaydınız daha belirgin olurdu
- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
- 53
İnşallah güzel haberler alırsınız adetiniz gecikiyor muaslında evde test yoktu dün gece yediğim kıymanın tadı değişik geldi o yüzden bu sabah öyle aldım yaptım ama iki tane aldım yarın ilk idrarla yaparım
- 30 Kasım 2017
- 8.694
- 1
- 4.357
- 173
Bende gölge gördüm ama emin olamadım adet geçtiğinde tekrarlayın daha olmadıysanızbenimd testime bakar mısnız?
evet geciktiİnşallah güzel haberler alırsınız adetiniz gecikiyor mu
yarın sabah tekrarlayacağım inşallahBende gölge gördüm ama emin olamadım adet geçtiğinde tekrarlayın daha olmadıysanız
inşallahHamilesin tebrik ederim gripli şekilde öğrenen çok kişi tanıyorum testinde pozitif çok güzel inş bir gün banada nasip olur
- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
- 53
Adet kanaması gibi mi yoksa daha farklı miAz önce lavaboya gittim leke vardı iç çamaşırımda adet sancım yok sadece sağ kasığım ağrıyor