- 4 Şubat 2015
- 2.241
- 4.362
-
- Konu Sahibi witch hunt
Ne duymuş hakkinizda merak ettim :)
Bu durum vesvese gibi geldi bana sen onu düşundukçe o sana daha cok yapişir..
Aşk dedigin nedir ki insani olani cinsel durtudur en fazla kavusunca gecer biter..
Dunyanin tatli bir yeri yokki gidesin..
Hulasa :) ask Allahtir gerisi yalan dunyanin yalan zevkleri..
Anlatmaya korktuğum kimselere itiraf edemediğim bir konuya parmak basmissin. Ne berbat bir durumdur bu yaşamayan bilemez. Ayni konudan muzdaribim.
Anlatmaya korktuğum kimselere itiraf edemediğim bir konuya parmak basmissin. Ne berbat bir durumdur bu yaşamayan bilemez. Ayni konudan muzdaribim.
inan aynı tarz bi konuda benimde basımda ki 7 senelik evli olucam ama eski sevgilimi süraekli rüyamda görüyorum10 yıl oldu ayrılalı ..Çoktan başka hayatların içine girdik ve hatta yaşlandık .19 yaşındaydım onu tanıdığımda ,çok sevdik birbirimizi ama kısmet olmadı bir şekilde hatta kötü bir şekilde ayrıldık..Sonra ben evlendim ,benden 4 yıl sonra da o ...İki çocuğu var artık ,imkansızın bile ötesinde zaten aklıma bile getirmem böyle bir ihtimali derken....
Üç haftadır belki daha uzun bir süredir her gece ama istisnasız her gece rüyama giriyor bu adam ...Konuşuyoruz hatta o zamanlardaki gibi bakıyor ...Bir şeyler anlatıyor,sesi,yüzü,kokusu bile aynı .Çok canımı acıtıyor bu durum belki can acısı da değil ama bütün günüme etki ediyor..Görmek istemiyorum rüyamda gerçekten psikolojimi bozdu .
Sürekli bir mesaj veriyor rüyamda ,bilinç altım rüyamda bile evli olduğunun farkında ama o sanki değilmiş gibi ,geri dönmüş gibi bazen hiç gitmemiş gibi. Dün geceki rüyamda tekrar barışırsak hakkımızda hayırlısı olsun dedi ..Deme artık deme defol git rüyamdan ,zaten kolay bir hayatım yok neden tekrar darmadağın ediyorsun? Rüyamda bile kıramadım bunları diyemedim,gözlerim dolu dolu yazıyorum bunları ..Neden böyle oluyor bileniniz var mı ? Neden istisnasız her gece rüyamda bu adam ?
Özlemek mi belki deli gibi ,pişmanlık mı belki köpek gibi ama artık olamaz ki böyle bir şeyin yüzde bir bile ihtimali yok ...Bunu aklım,kalbim kabul ediyor ama her gece rüyamda bana kırgın konuşması kah aşkla kah nefretle bakması canımı acıtıyor kızlar yardım edin
Canım benim, allah yardımcın olsun. Yüreğini ferahlatıp hafifletsin. Karşına öyle birini çıkarsın ki seni bütün bu boşluktan kurtarıp geçmişini bi güzel silip tertemiz yapsın, hayatının tam da ortasına oturup kocaman bir aşk yaşatsın sana. Gözünün bebeği ol, gözünün bebeği olsun. Bak o zaman rüyaların prensinden eser kalıyor mu:) allah yardımcın olsun canım benim, yüreğimi dağladın.
bende göruyorum malesef.çok sık degıl ama göruyorum...ve uyandıgımda etkısınden kurtulamıyorum....malesefkı ozledıgımı hıssedıyorum....
uzun yıllar gectı ıkımızınde evlatları var....ben olayı bazı seylerın yarım kalmasına baglıyorum...o yuzden ruyama gırdıgını dusunuyorum
ama gırmemesını ısterdım çunku ınsan ıster ıstemez etkılenıyo malesef
inan aynı tarz bi konuda benimde basımda ki 7 senelik evli olucam ama eski sevgilimi süraekli rüyamda görüyorum
delircem yani
haftanın 3 günüde görünmezki arkadasım tamam ben normal hayatta düsünmüyorum ama alt beyin düsünürmüs
diyorum kendi kendine düsün rüyamlarıma sokma ama yok
Gençlik aşklarını ne çok abartıyoruz böyle , gelmiş geçmiş, kendi kendimizi bunun bunalımına sokmamız şımarıklık bana göre. Umarım şeytana uyup bir şekilde kendinizi hissettirmezsiniz. Ciddi bir sorununuz olduğunda ne rüyanıza girer ne aklınıza gelir. evlendikten sonra da aramamış, çok düşkün olsaydı ulaşmaya çalışırdı arada, demekki onda bu kadar yoğun değil, ha siz hissettirirseniz kendinizi o da hisleri yoğunmuş zanneder. bir an öne aşık olmalısınız birine. Hep bu boşluktan.
ruh gibi uyanıp bütün gün ruh gibi dolanıyorum ortalarda ,kafam iki büyük içmiş gibi oluyor dicem alkol bile kullanmazken ..Kime denir böyle bir şey ,içimde yaşıyorum sıkıntımıRüyada bile farkındayım bunun rüya olduğunun ama öyle çaresizim ki rüyamda bile bitmesin istiyorum sonra hoop enkaz ..O mu ne yapıyor kim bilir ?Muhtemelen ben zift gibi kahveyi ayılmak için içerken karısının hazırladığı kahvaltıyı mideye indiriyordur ...
size açık kapı bırakıp gitmiş ve sürekli de aklınızı bulandırmış, böyle giden erkekler şerefsizin tekidir
hayatımdan böyle çekip gidenlerin gerçek yüzünü ortaya çıkardım ve güzel anıların yerine öfke biriktirdim çok şükür
biz kadınlar onlardan daha duygusalız onların da duygularının nerede oldukları yaradılış sebepleri ile belli... her zaman bir açık kapı bırakmak isterler kendilerine.
eğer olmamışsa, iyiki de olmamış diyebileceğin sebepler vardır emin ol
ben birine tanık oldum mesela ilk gönül bağı kurduğum şahsı bi avm otoparkında karısını azarlarken bir yandan da elinden tutup götürdüğü kızının korku dolu bakışlarını gördüm...
gerçekten seven adam her daim yanında olur seni her şekilde kabullenirdi, nefretini büyüt içinde büyüt ki yeni aşklara yelken açasın
aynen bende bazen dıyorum acaba oda göruyor mudur dıye...ama sanmam erkekler bızım gbı degıl
haklısınız ınsan cok etkılenıyo....ben ruyamdan uyanırken bır gece adını soyleyecektım ALLAH korudu
Farkındaysanız bizli cümleler kullandım şımarıklıkla ilgili genel anlamda. Sizlik değilde psikolojik bir değerlendirme yaptım kendimce, aşk konularında bu kadar yoğunluk (ben de dahil) şımarıklık olarak geliyor bana, ruhun şımarıklığı. 1 aydır olan bir yoğunlaşmadan bahsediyorsunuz ve öyle bir yoğunluk hissettim ki sizde, bir insanın hareket etmemesi zor gibi göründü gözüme böyle hissederken, ondan dolayı "umarım hissettirmezsiniz kendinizi" dedim, sonuçta hepimiz insanız hatasız kimse yok. Olamayacak birşey de değil. Kafası mı bulanır evet bulanır, sizin nasıl bulanmışsa onunda bulanır.neden tereddüt ettiniz kendimi hissetirme olasılığı ..Ben onun hayatından büyük gürültüyle çıktım bir kez bile hadi bunu arıyım bakalım ne yapıyormuş demedim ,o da o kadar adi bir adam değilmiş kikendi evliyken aramamış ..Kendimi hissettirsem ne olur sizce ? Kafası mı bulanır ? Ben böyle biri gibi mi duruyorum karşıdan ..Burda canım yanıyor diyorum neden yıllar sonra diyorum bu size şımarıklık olarak mı geliyor ..