• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Lütfen artık birisi yardım etsin:( (RESİMLİ)

kumralseker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
49
0
36
İstanbul
KIZLAR SAÇIMI GEÇEN SENE ÖNCE KZIILA ARDINDAN KIZIL BOYAYLA BOYADIM. ancak güneşten açılıyo ve şuanda turuncumsu bi renk. aslında kumralım. kuaföre sordum saçın boya tutar fakat açık renkler tutmaz çünkü saçın açılmaz dedi. sizce ben kumrala ya da kahve köpüğüne boyasam saçım ne renk olur ya da tutar mı? ya da profilimdeki fotoğraftaki renkte olurmu??

8699.jpg

8731.jpg

Son düzenleme:
canım saçın açılmaz diye bişey yok açılır ama çok usta bi kuaförün yapması lazım şöyleki bundan 3 sene önce ateş kızılı saçlarımı tek seferde sarıya çevirdi kuaförüm ama ben çabuk sıkıldığım için 1 sene sonra önce kahveye sonra siyaha boyadım sonra tekrar bakır yaptım olmadı tekrar çikolata kahve yaptım dünde kendim açtım tekrar çok açık turuncu oldu senin saçında ya kızıla tekrar tekrar boyanacak ki kızıl hiç bi zaman kalıcı olmaz sürekli boya ister yada kahveye boyaman lazım ama o da tek seferde tutmaz en iyisi uzman bi kauför bulup rengi açtırıp tutan bi renge boyatman

kahve köpüğü ve fındık kabuğu-karamel tonları olur bence,ama kumrallıktan uzaklaşır ve bakır tonlar hakim olur bunlara boyarsan,çünkü zeminde de bakırlık hakim,şuan en kısa yoldan çözüm bu ..

Son düzenleme:
kahve köpüğü yine de açık bi renk.. ben daha 17 yaşındayım ve koyu renkler, kızıl falan yaşımı büyük gösteriyo. ve ben bundan hiç hoşnut değilim doğrusu :44:

Bence saçlarını bir süre boyama kendi haline bırak uzasın ve uçlardan sık sık kestirerek önce saçının boyalı kısmından kurtul çünkü resimde saçların çok yıpranmış görünüyor

Bence saçlarını bir süre boyama kendi haline bırak uzasın ve uçlardan sık sık kestirerek önce saçının boyalı kısmından kurtul çünkü resimde saçların çok yıpranmış görünüyor

yıpranma değil işte gün ışığında çektim, ve güneşte durdukça açılıyo saçlarım.arada bazı teller sarı gibi turuncu gibi o yüzden öyle duruyo.ve seneye de mezuniyetim olucağından kestirmek istemiyorum diyorum ki bırakıyım uzasın bayağı bi.yoksa küt kestirmeyi düşünüyodum

Back