- Konu Sahibi gokcemuncuk
Selam arkadaslar bir kac gundur sitede ziyaretci olarak bulunmaktaydim. Ama uye olmaya karar verdim cunku gordugum kadari ile burda herkez cok yardimsever ve olumlu. Gecen sene bu ay bir dusuk yaptim bebegim 7.5 haftalik iken kanamam basladi ve malesef onu kaybettim . Dr'lar pek bir aciklama yabamadi dusuk hakkinda ki anlayamadim niye. O gunden bu yana korunmuyoruz esimle ama herhangi bir aktivite yok. 4 ay once Dr gittim ve ultrasound sonucunda bana bir kist buldugunu Çikolata Kistine benzedigini ama emin olmadigini belirtti, Uc ay sonra tekrar gel detayli bakalim o mu degil mi dedi. Gecen hafta tekrar gittim herneyse Prof Dr bu sefer yonlendirdi ve ekledi; Adet donemin duzenli 28 gunde bir oluyorsun bu iyiye isaret, daha once hamilelik gecirdin sonucu dusuk olsa bile dedi, ultrasounda goruldugu gibi yumurtuluyorsun ve activite var ama bir olasilik var bu bir sene icinde hamile kalamama nedenin Çikolata Kisti olabilir emin degilim daha dedi. Prof.DR yonlendirdi detayli ultrasound ve belkide Laparoscopy olmak icin.
Endiseliyim ve korkuyorum her ne kadar DR'um bana rahat ol cozulmeyecek sorun degil desede insan oglu iste ne bileyim kafayi takiyorum. Icinide herhangi bir arkadasimiz veya tanidigi varmi bu kist ile hamile kalan? Aciklik getirirseniz sevinirim?..
Endiseliyim ve korkuyorum her ne kadar DR'um bana rahat ol cozulmeyecek sorun degil desede insan oglu iste ne bileyim kafayi takiyorum. Icinide herhangi bir arkadasimiz veya tanidigi varmi bu kist ile hamile kalan? Aciklik getirirseniz sevinirim?..