• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen arkadaşlar ilgilenirmisiniz :(

xoxzlemle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar özellikle de hamile arkadaşlar bana bir fikir verin şuan hamile değilim 4 martta regl olacağım ama son 1 haft a10 gündür sol göğsüm o kadar ağrıyor ki geceleri onun ağrısıın şiddetiye uyanıyorum o ağrı miğdemi ve sol kolumu etkiliyor sanki bir kaya var gibi gögsümdekoltuk altım çok ağrıyor mideme kramp girmiş gibi oluyor bu hemen hemen her gün belli aralıklarla oluyor bu ay klomen kullandım ama bu 4. kullanışım hamile olamamıştım o yüzden yine umut etmiyorum ama sizce bu ağrı ne olabilir gebelik belirtisimi yoksa hastalık belirtisimi lütfen beni aydınlatın.. sevgiler
ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN:Saruboceq:

canım geçmiş olsun belki prolaktinin yükselmiştir buyüzden ağrı olabilir benimde birdönem yüksekti ve göğsüm çok ağrıyodu anlamak için bir doktora git istersen .allah seninde gönlüne göre versin canım..

canım geçmiş olsun belki prolaktinin yükselmiştir buyüzden ağrı olabilir benimde birdönem yüksekti ve göğsüm çok ağrıyodu anlamak için bir doktora git istersen .allah seninde gönlüne göre versin canım..

tamam canım aslında eşim de dr görünmemi istiyorda biraz tembellik mi yapıyorum korkuyormuyum anlamadım

canım benim başıma gelmedi kesin birşey söyleyemem ama ihmal etme bence kadın doğum doktoruna görün ve durumunu anlat canım...

bence bi test yap için rahatlar en azından. ben de adet olmadan önce inanılmaz göğüs ağrıları çekiyorum. yatamıyorum yürüyemiyorum. hiç bir çamaşırım olmuyor. dokunamıyorum yanlışlıkla dokunsam bir saat sızlıyor. ama adet olduktan sonra geçiyor. bence bi iki gün daha bekle adet olmazsan doktoruna görün.

inşallah arkadaşım çok istiyorum bir bebek sahibi olmayı ama nasip ne zamansa o zaman diyip bekliyoruz

Back
X