Lutfen anlayisla cevap verin moralim cok bozuk 😞😣

Happyyear34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
413
118
53
Kizlar nisanlimla bir kez hata yaptik yakinlasma yasadik. Sonrasinda ben takintili oldugum icin kan testi yaptirmistim uzerinden 15 gun gectikten sonra 0.6 az bi oran cikmisti. Sonra adet oldum tam atlattim dedim yemek yedikten sonra filan karnim acaip sisiyo endise etmeye baslamistim tekrar 32 gun gectikten sonra ultrasondan bakildim gebelik yok dedi kan testi daha kesin sonuc verir diye 40 gun gecincede kan testi yaptirmistim onun sonucu ise 0.21 sonra yine regli oldum ama gobegim mi bilmiyorum bana cok sisik geliyo. Ya da yemek yedigim icin oyle Benimle ayni durumu yasayan var mi? Simdi yargilayanlarda olur ama ondan sonra daha hicbisi yasamadik dedigim gibi. Yakinlasmadan kastim tam birliktelik olmadi zaten. Kesin sonuctur dimi ne yapsam artik bilemedim cunku elimden ne geliyosa yaptim

Kan testi negatif, ve üzerine regl de olmuşsunuz endişe edecek bişey yok. Gebelik olsaydı kan tahlilinde çıkardı zaten.
Zaman acisindan yeterli bir sure degil mi cunku 40 gun uzun bir sure gibi geldi bana

Hamile değilsin diye doktor demiş inanmamissin

Biz deyince mi inanacaksin

Asla

Ben yine de deyim

Hamile değilsin
Bebek yok
Kese yok
Kalp atisi yok
Doğum yok
Sancı yok

Az yemek yiyin geçer şişkinlik. 2 kere regli olmuşsunuz, kan testinde negatif alıp üstüne ultrasonda da bakılmış gebelik yoksa yoktur.

Hamile değilsin ve madem bu durumda duvarların var neden bunu yaşayıp sonradan stres oldun? Eğer bu konuda tutucuysan tövbe edip evlenene kadar mahremiyetine Vs dikkat et.

Hamile değilsin ve madem bu durumda duvarların var neden bunu yaşayıp sonradan stres oldun? Eğer bu konuda tutucuysan tövbe edip evlenene kadar mahremiyetine Vs dikkat et.
Nefsime yenik dustum diyebilirim. Haklisiniz dine yonelmeye basladim ,tesekkur ederim tavsiyeniz icin

Ben 20 aydir itina ile uğraşıyorum da olmuyor sen bu şekilde hamile kalsan ayakta alkislarim ne bilim idol yaparim seni. Merak etme imkansız snin ki için rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…