Doğuma Hazırlık Lütfen anlayanlar cevap verebilirmi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Vuslatty

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2019
112
50
13
Kızlar ben 2. Hamileliğimi yaşıyorum ilk bebegim kızdı ama şimdikini erkek hissediyorum. doktor henüz erken sanki kıza benziyor dedi benim hala içime erkek doğuyor karnım sivri çıktı midem çok bulanmadı et türene aş erdim hep
Size sormak istediğim kızımın ilk ultrason görüntüsü sağda bu seferki ise solda sizce erkek olabilirimi yoksa hiçbir alakası yokmu
Resim de koyuyorum üsteki kızımın ilk ultrason görüntüsü alttaki ise şimdiki bebegimin

Eklentiler

• 28C71FE1-6DC0-4AC4-AA00-B054DB180CEE.webp
    28C71FE1-6DC0-4AC4-AA00-B054DB180CEE.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 52
  • 6CA56BA4-176B-4EF0-97B2-23A944973E41.webp
    6CA56BA4-176B-4EF0-97B2-23A944973E41.webp
    13 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar ben 2. Hamileliğimi yaşıyorum ilk bebegim kızdı ama şimdikini erkek hissediyorum. doktor henüz erken sanki kıza benziyor dedi benim hala içime erkek doğuyor karnım sivri çıktı midem çok bulanmadı et türene aş erdim hep
Size sormak istediğim kızımın ilk ultrason görüntüsü sağda bu seferki ise solda sizce erkek olabilirimi yoksa hiçbir alakası yokmu
Resim de koyuyorum üsteki kızımın ilk ultrason görüntüsü alttaki ise şimdiki bebegimin
Canım kaç haftalık bunlar çok küçük gerçekten. Doktor nasıl tahmin yaptı

Bukadarlik bebekle karınınız nasil cikti? Simdi burda size kim ne yazsa hepsi tahmin olacak sabredin birkac hafta sonra kesin ogrenirsiniz zaten

Bana da doktor 9+5 te yerleşimi erkek gibi demişti dopruluk payı vermemiştim. Ama 12.haftada yüksek ihtimal erkek dendi ve oğlum oldu. Hayırlısı olsun inşallah

Back
X