Amh değerin gayet iyi canım. İnşallah istediğin gibi olur her şeytahlil sonucum bütün e nabızda çıktı. amh değerim fotoğraftaki gibi çıktı. internette “amh testinin normal değerleri 2.6 - 6.8 ng / ml olarak gözlendi” yazıyor. orada ng/ ml cinsinden hesaplanmış benim tahlilim sanırım ug/l cinsinden. tam okuyamadım ama ug diye okudum. yani benim değerim normal mi. bakarsanız o kadar mutlu olurum ki. erken menopozdan korkuyordum. doktor önemli olan amh demişti ama doktora ancak çarşamba gidebilirim. matematiğim de sıfır. sizden başka soracak kimse gelmedi aklıma Eki Görüntüle 2777105 Eki Görüntüle 2777105 Eki Görüntüle 2777105
Size çok teşekkür ederim. Birim farklılıkları bir şey değiştirmez değil mi? Hani tahlil ug/l cinsinden yapılmış ya.Amh değerin gayet iyi canım. İnşallah istediğin gibi olur her şey
Değerin çok iyi maşallahtahlil sonucum bütün e nabızda çıktı. amh değerim fotoğraftaki gibi çıktı. internette “amh testinin normal değerleri 2.6 - 6.8 ng / ml olarak gözlendi” yazıyor. orada ng/ ml cinsinden hesaplanmış benim tahlilim sanırım ug/l cinsinden. tam okuyamadım ama ug diye okudum. yani benim değerim normal mi. bakarsanız o kadar mutlu olurum ki. erken menopozdan korkuyordum. doktor önemli olan amh demişti ama doktora ancak çarşamba gidebilirim. matematiğim de sıfır. sizden başka soracak kimse gelmedi aklıma Eki Görüntüle 2777105 Eki Görüntüle 2777105 Eki Görüntüle 2777105
Ya beni çok mutlu ettiniz.birisi bugün baya korkuttu. İşte ng/ml cinsinden hesaplanması gerekirmiş benimki ug/l cinsinden hesaplanmış 3.64 ug/l aslında bay düşükmüşDeğerin çok iyi maşallah
Hastanenin referans değeri yazmıyor sanırım ama o her hastanede aynı birim kullanılmıyor. Doktorun daha detaylı bilgi verir ya da gayet normal der bence. Benimki de ug cinsinden di bir sorun demedi doktorSize çok teşekkür ederim. Birim farklılıkları bir şey değiştirmez değil mi? Hani tahlil ug/l cinsinden yapılmış ya.
Sizinki kaç ugydi ? Bana arkadaşım öyle dedi. Ama sevdiğim biri değil pek. Moral bozmak için dedi muhtemelen.Hastanenin referans değeri yazmıyor sanırım ama o her hastanede aynı birim kullanılmıyor. Doktorun daha detaylı bilgi verir ya da gayet normal der bence. Benimki de ug cinsinden di bir sorun demedi doktor
Ben de polikistik over var.(Daha fazla yumurta oluyo ama kalitesiz deniliyor) 2 farklı hastanede yapıldı o yüzden değişkenlik gösterebilirmuş.ultrasonda görülen yumurtalar da önemliymişSizinki kaç ugydi ? Bana arkadaşım öyle dedi. Ama sevdiğim biri değil pek. Moral bozmak için dedi muhtemelen.
Siz iyi ki varsınız yaBen de polikistik over var.(Daha fazla yumurta oluyo ama kalitesiz deniliyor) 2 farklı hastanede yapıldı o yüzden değişkenlik gösterebilirmuş.ultrasonda görülen yumurtalar da önemliymiş
Sağol canım sende öyle. Kimsenin moralini bozmasına izin verme.Siz iyi ki varsınız yaİçimi çok rahatlattınız çok çok ama çooook teşekkür ederim
Yahu sen bırak onları değerin çok iyi dediğim gibi. Vajinal ultrasonla da doktorun yumurtalıklarının görünümüne durumuna bakar o zaman daha iyi olur tabi. En azından net bi şekilde sen de görmüş olursun.Ya beni çok mutlu ettiniz.birisi bugün baya korkuttu. İşte ng/ml cinsinden hesaplanması gerekirmiş benimki ug/l cinsinden hesaplanmış 3.64 ug/l aslında bay düşükmüş
Size de çok teşekkür ederim. İkiniz olmasanız çarşamba gününe kadar ben kendi kendimi yerdim. Umarım gönlünüzde yatan her şey en kısa zamanda nasip olur sizlereYahu sen bırak onları değerin çok iyi dediğim gibi. Vajinal ultrasonla da doktorun yumurtalıklarının görünümüne durumuna bakar o zaman daha iyi olur tabi. En azından net bi şekilde sen de görmüş olursun.
Maşallah değerin çok iyi. Peki tsh ve fsh değerin nedir?tahlil sonucum bütün e nabızda çıktı. amh değerim fotoğraftaki gibi çıktı. internette “amh testinin normal değerleri 2.6 - 6.8 ng / ml olarak gözlendi” yazıyor. orada ng/ ml cinsinden hesaplanmış benim tahlilim sanırım ug/l cinsinden. tam okuyamadım ama ug diye okudum. yani benim değerim normal mi. bakarsanız o kadar mutlu olurum ki. erken menopozdan korkuyordum. doktor önemli olan amh demişti ama doktora ancak çarşamba gidebilirim. matematiğim de sıfır. sizden başka soracak kimse gelmedi aklıma Eki Görüntüle 2777105 Eki Görüntüle 2777105 Eki Görüntüle 2777105
Doktor yumurta tembeliği olduğunu söyledi bu değere göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?