• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Allah rızası için yardım eder misiniz?

ipek89

ergünümm:)
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
19
0
36
Tekirdağ
Merhaba kızlar bana yardım edin lütfen biliyorm size çok saçma gelicek ama bebeğin gazını çıkarıyoruz ya omuza yaslanıyor işte o zaman ağznı burnu kapanıyor nefes alamama durumu olur mu diye çok korkuyorum bebek kafasını yana yatırmazsa yani :( bu konularda takıntılıyım lütfen yardım edin...

nassı yaaa olmaz öyle şey.. ağzını burnunu kapatmayacak şekil yatırmalısın omzuna. dikkat et mutlaka. bebek ne kadarlık?? henüz kafasını tutamıyorsa yan da çeviremez.eğer omzunda yatıramıyorsan kucağında yüzüstü yatırıp sırtını sıvazla. kafası boşluğa gelsin.

Merhaba kızlar bana yardım edin lütfen biliyorm size çok saçma gelicek ama bebeğin gazını çıkarıyoruz ya omuza yaslanıyor işte o zaman ağznı burnu kapanıyor nefes alamama durumu olur mu diye çok korkuyorum bebek kafasını yana yatırmazsa yani :( bu konularda takıntılıyım lütfen yardım edin...

Kafasi yan gelecek sekilde yatir, aynadan kontrol et, basi acik tenine degsin ki nefes alip verislerini hissedesin

Teşekkür ederim kızlar yenidoğan bebeği sormuştum yani gazını çıkartmak için kucağıma aldığımda kafasını yan mı çewirmeliyim?

canım bebeğini göğsüne yasladığın zaman başı omzunun üstünde olcak şekilde tut ve sırtını sıvazlayarak gazını çıkar

Back