- 27 Ekim 2015
- 110
- 50
- 13
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir takip ettiğim bir siteye üye olmaya bugün karar verdim. Ve herkesin ki gibi elbette benimde bir derdim var! Burada bulunan benden yaşça büyük ve tecrübeli insanlardan akıl almaya ihtiyacım var. 23 yaşındayım bugüne kadar herkesin ki kadar normal bir hayat sürdüm ve normal bir tipik türk ailesine sahibim. Yazarken bile nereden başlayacağımı bilemiyorum. Ellerim titriyor... Bu zamana kadar babamla hep inişli çıkışlı bir yaşantımız oldu. Kendisi dışarıya karşı son derece modern ve ileri görüşlüdür ama konu biz olunca malesef diktatör kesilir başımıza. Dediği dediktir ve korkarım kendisinden. Biz göçmeniz ağustos ayında annem kız kardeşimle yurt dışına memlekete gittiler. Biz babamla evde yalnız kaldık. Ve kalmaz olaydık keşke oda gitseydi. Babam eve internet bağlandığından beri sürekli memlektekilerle konusur hic iletişimi kaybetmezdi. Bu merakıda beni çok yorardı. Bir gün internet geçmişinde +18 kanallara girilmiş olduğunu tespit ettim. Kahroldum başta doğru olmadığını düşündüm ama malesef ki doğruydu. Babam her fırsatta +18 sayfalarda dolaşıyordu. Kendisi 5 vakit namazında her zaman orucunda bir adam. Nafile oruçları bile aksatmadan tutar. Ama bunu görmek beni kahretti. Resmen her gece kabuslarla uyanıyorum. Sürekli dua halindeyim ve kendimi çok kötü hissediyorum. Kimseyle paylaşamıyorum. Lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım gerçekten çok üzgünüm. Okuyan tüm herkese çok teşekkür ediyorum !!!