• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen akıl verin

Asla ama asla parayı vermeyin. Gitsin kendi maaşından ödesin. Sizde ev ile ilgili ihtiyaçlardan istediklerinizi karşılayın.

Efelenmek. böyle erkeklik taslanmaz. Ödesin borcunu evini geçindirsin.
vermem zaten. beyfendi o sinirle kaldırdı telefonumu atıp kırdı. çok ısrar ederse de kusura bakma telefon alcam dicem

vermem zaten. beyfendi o sinirle kaldırdı telefonumu atıp kırdı. çok ısrar ederse de kusura bakma telefon alcam dicem
evlilikte para muhabbetleri çok zor.. kullanmaya çalışan koca dolu ortalık..çeken bilir çektim biliyorum :(

2 aylık evliyim. dün eşimle cok kötü kavga ettik. kısaca anlatayım size. evlilik hazırlıkları sırasında eşimin ailesi kredi çekmiş. şimdi onu bize ödetiyolar. benim aldığım maaş oraya gidiyor. dün maaş günümdü ve ayrıca ablamın doğum günüydü hediyemi aldım oraya gidecektim eşim aradı gitme dedi. göndermedi beni. neden? cünkü ailesine para yetiştirmem lazım. kavga sırasında neredeyse beni dövecekti. üzerime yürüdü. bundan sonra bana annem babam demiceksin hiç bi yere göndermicem seni dedi. herşeyi engeller ama bunu engelleyemez. moralim cok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:
kadını malı ya da çocuğu gibi gören bir erkek.
kendi ailesini yücelten bir zavallı.
diyecek bir şey yok onun aldığı eğitim, kültür maalesef bu kadar.
çok üzülüyorum böyle şeyler okuyunca.
Allah ıslah eder inşallah yoksa kendi kendine zor değişir.

hmm.. biz daha çok yeniyiz. birbirimize alışma dönemindeyiz o yüzden şimdilik öyle bişey düşünmüyorum ama hep böyle devam ederse yapacak başka bişey kalmıyor
biz de alışma döneminde sayılırdık daha 10 aylık evliydik ayrıldığımızda
ama sadece sebep bu değil canım zaten bizde sırf bu yüzden ayrılmak olmaz
bizde kumar,şiddet,küfür,hakaret,güvensizlik,saygısızlık ne ararsan vardı.. :KK11:
Rabbim yuvanızı mutlulukla sürdürmenizi nasip etsin :KK24:

biz de alışma döneminde sayılırdık daha 10 aylık evliydik ayrıldığımızda
ama sadece sebep bu değil canım zaten bizde sırf bu yüzden ayrılmak olmaz
bizde kumar,şiddet,küfür,hakaret,güvensizlik,saygısızlık ne ararsan vardı.. :KK11:
Rabbim yuvanızı mutlulukla sürdürmenizi nasip etsin :KK24:

senin de sıkıntın benden büyükmüş canım ya. amin inşallah herşey yoluna girer artık

2 aylık evliyim. dün eşimle cok kötü kavga ettik. kısaca anlatayım size. evlilik hazırlıkları sırasında eşimin ailesi kredi çekmiş. şimdi onu bize ödetiyolar. benim aldığım maaş oraya gidiyor. dün maaş günümdü ve ayrıca ablamın doğum günüydü hediyemi aldım oraya gidecektim eşim aradı gitme dedi. göndermedi beni. neden? cünkü ailesine para yetiştirmem lazım. kavga sırasında neredeyse beni dövecekti. üzerime yürüdü. bundan sonra bana annem babam demiceksin hiç bi yere göndermicem seni dedi. herşeyi engeller ama bunu engelleyemez. moralim cok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:
eş değil köle almış adam.

Terbiyesiz adam. Islamı bilmeyen kadının kazandığı paradan hak talep edebileceğini sanır. Yok öle birşey. o para sizin. Borç la düğün yapılabilir. Ama sizin haberiniz olur baştan. Çift maaş diye sizi zengin görüyorlar. Borcu gördünüz mü. Sizin için olduğu kesin mi.

Tavrın net olsun. Keşke baştan kabul etmeseydin. Herşeye he diyoruz sonra jeton düşüyor.

Biz bir ara görüncemin sigortasıni ödüyorduk. Borca girdik. O zaman bitti bu durum.

Back
X