• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen akıl verin

evlenmeden önce hiç bi borcunuz olmcak rahat rahat yaşayın dediler. 30 milyar borç ödüyoruz işte

sabah eşim evden cıkarken bugün ablama gitcem diye direttim. hayır gitmiceksin dedi. bende görürsün dedim çekti gitti. şuan işteyim eğer gidersem sorun iyice büyüyecek biliyorum ama ne yapmalıyım

Eşin seni bankamatik olarak mı görüyor.
otur evinde çalışma da ödesin krediyi.

Sizin düğün için çekilen bir kredi mi bu?
Daha 2 ayda gelinen boyut ürkütücü. Ne demek aileni unut göndermem. oldu paşam gel altını da yelleyeyim de. :KK11:

2 aylık evliyim. dün eşimle cok kötü kavga ettik. kısaca anlatayım size. evlilik hazırlıkları sırasında eşimin ailesi kredi çekmiş. şimdi onu bize ödetiyolar. benim aldığım maaş oraya gidiyor. dün maaş günümdü ve ayrıca ablamın doğum günüydü hediyemi aldım oraya gidecektim eşim aradı gitme dedi. göndermedi beni. neden? cünkü ailesine para yetiştirmem lazım. kavga sırasında neredeyse beni dövecekti. üzerime yürüdü. bundan sonra bana annem babam demiceksin hiç bi yere göndermicem seni dedi. herşeyi engeller ama bunu engelleyemez. moralim cok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:
Sebep ne olursa olsun daha iki aylık karısının üzerine yürüyüp dövmeye kalkan, hiçbir yere göndermeyeceğim diye tehdit eden adamdan nasıl bir koca olur bilmiyorum. Kendi parasını kazanan kadınsın, ailene hediye de alırsın, istediğin yere de gidersin. Kocan gerçek yüzünü göstermiş. Sen kendini nasıl bir evliliğe layık görüyorsan öyle davran.

şimdi ne kadar taviz verirseniz evlilik hep böyle gider para meselesi her neyse artık olan olmuş ödenir gider ama aileyle görüşme konusunda asla taviz vermeyin tavrınız net olsun

Yok yaaaa nefret ediyorum boyle insanlardan sakin taviz verme baslamis dislerini gostermeye sen niye oduyosunki krediyi adama bak ya ay sinirlerim zipladi ya

Valla guzelim tum mesajlari okudum vazgec sen bu adamdan meslegini diil bu adami birak hanzo mudur nedir hayat gecmez bununla bi de sakin cocuk dusunme

sonu öyle görünüyor zaten. karşıma alıp bi konuscam. bi faydası olmazsa yapacak baska bişeyim yok.

çocuk düşünmüyorum ben ama eşim de cok istiyo ilaç kullanmak istemedim bu sefer de onun korunmasına güvenemiyorum

evlenirken sana mı güvenip kredi çekmişler?
eşin maaş almıyor mu?
ablana gitmenle paranın ne gibi bir yetişmezliği olacak?
ne alaka yanii?

o da alıyor maaş. işten cıkınca ablama gidersem saat geç olacak bu sefer annesigile gidip parayı veremicem. bütün olay bu. bende cok sinirlendm ablama da gitmedim annesine de. parayı da vermicem

Asla ama asla parayı vermeyin. Gitsin kendi maaşından ödesin. Sizde ev ile ilgili ihtiyaçlardan istediklerinizi karşılayın.

Efelenmek. böyle erkeklik taslanmaz. Ödesin borcunu evini geçindirsin.

2 aylık evliyim. dün eşimle cok kötü kavga ettik. kısaca anlatayım size. evlilik hazırlıkları sırasında eşimin ailesi kredi çekmiş. şimdi onu bize ödetiyolar. benim aldığım maaş oraya gidiyor. dün maaş günümdü ve ayrıca ablamın doğum günüydü hediyemi aldım oraya gidecektim eşim aradı gitme dedi. göndermedi beni. neden? cünkü ailesine para yetiştirmem lazım. kavga sırasında neredeyse beni dövecekti. üzerime yürüdü. bundan sonra bana annem babam demiceksin hiç bi yere göndermicem seni dedi. herşeyi engeller ama bunu engelleyemez. moralim cok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:
Dolduruşa da gelmiş besbelli, ayrıca onun annesine para yetişecek diye sen aileni hiçe sayacak değilsin. Hır çıkart demiyorum ama bu konuda çizgin net olsun. Gerekirse aileni tercih edebileceğini ve zevkle boşanabileceğini söyle. Krediyi de kendileri öderler. Duruşun, çizgin, tavrın net olsun. Senin limitlerini bu alışma sürecinde bilsin, yoksa ileride geçmiş olsun.

Dolduruşa da gelmiş besbelli, ayrıca onun annesine para yetişecek diye sen aileni hiçe sayacak değilsin. Hır çıkart demiyorum ama bu konuda çizgin net olsun. Gerekirse aileni tercih edebileceğini ve zevkle boşanabileceğini söyle. Krediyi de kendileri öderler. Duruşun, çizgin, tavrın net olsun. Senin limitlerini bu alışma sürecinde bilsin, yoksa ileride geçmiş olsun.
hep öyle oluyo zaten. ailesinden laf duymamak için benim kalbimi kırıyor.

bi gittim yazmışsın bi gitmedim hangisi?
bu olay önceki gün olmuştu. o gün gitme dedi anneme git dedi bende hiç bi yere gidemedim. dün de aradi bügun git ablana dedi. güya aramız düzelecek de benden parayı isteyecek. ablama gönderdi diye minnet duymamı bekliyo galiba

Back
X