Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lütfen akıl verin
- Konu Sahibi gzm_7
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
- 20 Haziran 2015
- 1.282
- 3.140
- 48
Sebep ne olursa olsun daha iki aylık karısının üzerine yürüyüp dövmeye kalkan, hiçbir yere göndermeyeceğim diye tehdit eden adamdan nasıl bir koca olur bilmiyorum. Kendi parasını kazanan kadınsın, ailene hediye de alırsın, istediğin yere de gidersin. Kocan gerçek yüzünü göstermiş. Sen kendini nasıl bir evliliğe layık görüyorsan öyle davran.2 aylık evliyim. dün eşimle cok kötü kavga ettik. kısaca anlatayım size. evlilik hazırlıkları sırasında eşimin ailesi kredi çekmiş. şimdi onu bize ödetiyolar. benim aldığım maaş oraya gidiyor. dün maaş günümdü ve ayrıca ablamın doğum günüydü hediyemi aldım oraya gidecektim eşim aradı gitme dedi. göndermedi beni. neden? cünkü ailesine para yetiştirmem lazım. kavga sırasında neredeyse beni dövecekti. üzerime yürüdü. bundan sonra bana annem babam demiceksin hiç bi yere göndermicem seni dedi. herşeyi engeller ama bunu engelleyemez. moralim cok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum
- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
sonu öyle görünüyor zaten. karşıma alıp bi konuscam. bi faydası olmazsa yapacak baska bişeyim yok.
Gittiniz mi ablanıza?
- 17 Haziran 2013
- 1.016
- 1.758
- 133
- 8 Ocak 2012
- 1.129
- 959
- 123
Dolduruşa da gelmiş besbelli, ayrıca onun annesine para yetişecek diye sen aileni hiçe sayacak değilsin. Hır çıkart demiyorum ama bu konuda çizgin net olsun. Gerekirse aileni tercih edebileceğini ve zevkle boşanabileceğini söyle. Krediyi de kendileri öderler. Duruşun, çizgin, tavrın net olsun. Senin limitlerini bu alışma sürecinde bilsin, yoksa ileride geçmiş olsun.2 aylık evliyim. dün eşimle cok kötü kavga ettik. kısaca anlatayım size. evlilik hazırlıkları sırasında eşimin ailesi kredi çekmiş. şimdi onu bize ödetiyolar. benim aldığım maaş oraya gidiyor. dün maaş günümdü ve ayrıca ablamın doğum günüydü hediyemi aldım oraya gidecektim eşim aradı gitme dedi. göndermedi beni. neden? cünkü ailesine para yetiştirmem lazım. kavga sırasında neredeyse beni dövecekti. üzerime yürüdü. bundan sonra bana annem babam demiceksin hiç bi yere göndermicem seni dedi. herşeyi engeller ama bunu engelleyemez. moralim cok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum
hep öyle oluyo zaten. ailesinden laf duymamak için benim kalbimi kırıyor.Dolduruşa da gelmiş besbelli, ayrıca onun annesine para yetişecek diye sen aileni hiçe sayacak değilsin. Hır çıkart demiyorum ama bu konuda çizgin net olsun. Gerekirse aileni tercih edebileceğini ve zevkle boşanabileceğini söyle. Krediyi de kendileri öderler. Duruşun, çizgin, tavrın net olsun. Senin limitlerini bu alışma sürecinde bilsin, yoksa ileride geçmiş olsun.
bu olay önceki gün olmuştu. o gün gitme dedi anneme git dedi bende hiç bi yere gidemedim. dün de aradi bügun git ablana dedi. güya aramız düzelecek de benden parayı isteyecek. ablama gönderdi diye minnet duymamı bekliyo galibabi gittim yazmışsın bi gitmedim hangisi?