gerçek yüzünü göstermeye başlamış2 aylık evliyim. dün eşimle cok kötü kavga ettik. kısaca anlatayım size. evlilik hazırlıkları sırasında eşimin ailesi kredi çekmiş. şimdi onu bize ödetiyolar. benim aldığım maaş oraya gidiyor. dün maaş günümdü ve ayrıca ablamın doğum günüydü hediyemi aldım oraya gidecektim eşim aradı gitme dedi. göndermedi beni. neden? cünkü ailesine para yetiştirmem lazım. kavga sırasında neredeyse beni dövecekti. üzerime yürüdü. bundan sonra bana annem babam demiceksin hiç bi yere göndermicem seni dedi. herşeyi engeller ama bunu engelleyemez. moralim cok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum
balık bastan kokar canım!!! sende tepkını koy ortaya!!! aıle soz konusu ıse akan sular durur benım ıcın, es mes dınlemem basar gıderım, bunun ıcın ne ızın alırım ne sorarım ben gıdıyorum der gıderım, 5 yıldır tanırız bırbırımızı bugune kadar asla aıleme laf soylettırmemısımdır ve asla aıle ılıskılerıme karıstırmamısımdır esımı....2 aylık evliyim. dün eşimle cok kötü kavga ettik. kısaca anlatayım size. evlilik hazırlıkları sırasında eşimin ailesi kredi çekmiş. şimdi onu bize ödetiyolar. benim aldığım maaş oraya gidiyor. dün maaş günümdü ve ayrıca ablamın doğum günüydü hediyemi aldım oraya gidecektim eşim aradı gitme dedi. göndermedi beni. neden? cünkü ailesine para yetiştirmem lazım. kavga sırasında neredeyse beni dövecekti. üzerime yürüdü. bundan sonra bana annem babam demiceksin hiç bi yere göndermicem seni dedi. herşeyi engeller ama bunu engelleyemez. moralim cok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum
Ne kadar bir miktar? Kaç yıl ödeyeceksiniz? Size bu durum evlenmeden hiç mi çıtlatılmadı ?olay doğum gününe gitmem değil ailesi de onu sıkıştırmış kredinin günü geçiyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?