• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Akıl verin :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lotus1234

Allah'ım kendimi dualarımı yaşarken bulayim.❣
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
2.850
8.098
358
Yaşadığım çalıştığım yere atanarak geldim, hiç bir çevrem arkadaşaım yakınım yok kocamn bir şehir herkes kim kime dumduma iş yerimde arkadaş edinirim çevrem olur diye düşünürken ortamımda bulunduğum işyerinde 1 -2 kişi vardı kız bunlardan biri sürekli bana laf sokan eleştiren kıran hakkımda konuşmak için malzeme arayan bir tipe benziyordu fakat ben önceleri ii yaklaştım sonra sürekli hayatımda birilerinin olduğu imasını yapmaya başladı durmadan senin hayatında biri vardı sen ne işler çeviriyorsun bak bak birde saklıyor söylemiyo diye ve ardından bu laflara dayanamamdım zaten ezmeye faland a çlaışıyorlardı beni mesafe koydum ama baktım ki bbbi r.evrem yok onların arkdaşlarıda beni ve benimle atanana arkADAŞIDA kendini beğenmiş insanlar olarak yaftaladı ve kedni çevrelerinden uzaklaştılar yapayalnız kaldım benle atanan arkdaşta birkez olsun dışarda bir haftasonu birşey içelim demez kaldım ölece napıcağımı bilemiyorum çok moralim bozuluyo 1 kça yıprattım kendimi işe giderken bile nefret ederek gidiyorum önceleri o insanları görmek bunaltıyordu üsteilik hayatımda kimse olmaadığı arkadaşalrımındab ir bir evlenmesi sözlenmesi nişanlanması ve benimde ailem yok arkadaşım yok çevrem yok kafayı yicem bazen gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi :((

Yaşadığım çalıştığım yere atanarak geldim, hiç bir çevrem arkadaşaım yakınım yok kocamn bir şehir herkes kim kime dumduma iş yerimde arkadaş edinirim çevrem olur diye düşünürken ortamımda bulunduğum işyerinde 1 -2 kişi vardı kız bunlardan biri sürekli bana laf sokan eleştiren kıran hakkımda konuşmak için malzeme arayan bir tipe benziyordu fakat ben önceleri ii yaklaştım sonra sürekli hayatımda birilerinin olduğu imasını yapmaya başladı durmadan senin hayatında biri vardı sen ne işler çeviriyorsun bak bak birde saklıyor söylemiyo diye ve ardından bu laflara dayanamamdım zaten ezmeye faland a çlaışıyorlardı beni mesafe koydum ama baktım ki bbbi r.evrem yok onların arkdaşlarıda beni ve benimle atanana arkADAŞIDA kendini beğenmiş insanlar olarak yaftaladı ve kedni çevrelerinden uzaklaştılar yapayalnız kaldım benle atanan arkdaşta birkez olsun dışarda bir haftasonu birşey içelim demez kaldım ölece napıcağımı bilemiyorum çok moralim bozuluyo 1 kça yıprattım kendimi işe giderken bile nefret ederek gidiyorum önceleri o insanları görmek bunaltıyordu üsteilik hayatımda kimse olmaadığı arkadaşalrımındab ir bir evlenmesi sözlenmesi nişanlanması ve benimde ailem yok arkadaşım yok çevrem yok kafayı yicem bazen gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi :((

Canım istediğin gibi bir anda cevrenin olması, çokta iyi olmaz. herkesi birden tanıyamazsın. Sırf yanımda birileri olsun diye çevrende saçma sapan seni üzen birileriyle olmak seni yıpratır. Zamana bırak herşeyi, evinde oyalanmaya çalış, sürekliyici kitaplar olu, elişi yap, internette takıl. İş yerindede sadece işini yap çık.

Hayırlı olsun bu arada ne güzel atanmışın devlet memuru olmuşun, keyfini çıkar.

cnm önceleri korktum zz<ten bende ama süre geçti işin verdiği yükte ağırlaştı iş yerinde bir takım haksızlıklarda fakat 1.senenin sonunda üstesinden geldim 1 yılı geçirdik yeni sayılmama dayandım sabretmeye çalıştım sonrasında tekrar bir zorluk oldu bu seferde yanımda sandığım arkadaşımla sorun yaşamaya başladık çünkü her fırsatta kırıp incitip laf sokan bir yapıyla karşı karşıya kaldım inan kimseyi incitmeyen gülen hayata ve insanlara merhametli olan ben gittim mutsuz huzursuz yıpranmış bir insan oldum o aradas sorumluluklarım arttı .. ozman kötülerle olucama yalnız kalırım demişken şimdi bakıyorumda hiç bir kıymeti yok onlar ve çevreleri mutlu mesut hayatlarına devam ediyor bense gittikçe kötüye gidiyorum. sanki:(
tşk ederim cnmmm tebriğin içinde Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Böyle insanların karşısında özgüvenli durman çok şeyi değiştirir yalnız olduğundan dolayı bence biraz sıkıntı yaşamışsın normal bunlar ama sen onlara karşı duruşunu değiştirirsen zamanla çözülür böyle insanlara iyi yaklaşmak kesinlikle çözüm değil mesafeyi koruyacaksın varsın arkadaşınız olmasın hemen olmak zorunda değil zaten herkesin çalıştığı yerdeki kişilerle arkadaş olması gibi big durum söz konusu değil zaten.
Bu arada ataman içinde tebrik ederim.

Son düzenleme:
işten beklentini azaltmalısın.
illa çevreni iş yerinden oluşturacaksın diye birşey yok.
farklı aktivitelere katıl. spor olabilir mesela
ya da farklı hobilerle uğraş. zaten çevren de seninle aynı şeyi yapmaktan zevk alan kişiler olacak.
böyle davranan insanlarla da arana mesafe koy.
takmamaya takılmamaya çalış.
çünkü etkileri senin takılman kadardır.
bir süre sonra zaten görmeyeceksin.

Son düzenleme:
dediğin gibi şimdilerde umursamaz ilgilenmeyen görmeyen bir yapıya büründüm ama hep bu gittikçe bana zarar veriyor o kişleri uzağıma attım ama üzreime konuşmlarına engel olamıyorum sağdan soldan soran insanalr oluyor artık yaşım oldu 27 düzgün biriyle yuva kurmak istediğim gayet açık çünkü onla çık ayrıl öle biri değilim. etraftan soranlara boşver dedirtiyorlarmış şimdi böle insnaların verdiği zarara bakarsan yaptığım hiç birşey yok kendilerine kötü sözüm bile yok yani ben bu kadar uğraşılacak bir insan değilim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back