• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Lütfen akıl verin

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

melda_kurtoglu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2020
28
21
3
34
Arkadaslar benim 28adet olup 31 bitiyoo fakat öğün evleniyorumm malum birlikdelik olucak ben en fazla bir sene çocuk düşünmüyorum ne yapacam hilmiyorumm yardım edin.

Onun için doktora gidip muayene olacaksın. Sonra o sana gerekli bilgileri verecektir. Ona göre de korunursun

Arkadaslar benim 28adet olup 31 bitiyoo fakat öğün evleniyorumm malum birlikdelik olucak ben en fazla bir sene çocuk düşünmüyorum ne yapacam hilmiyorumm yardım edin.
kprunabilorsin prezervatif yada oda grnelde eşler sevmez ozmnda adetin 3.gunu baslamak uzere kullanilan doğum kontrol haplari 21 gunluk ama 28 gunlik olanida vsr p sekilde olabilir saglik ocaklsrida veriyor yada hicbisi yapamadn ve ilisko oldu dielim 72 saat icinde olmak sarti ile ertesi gün hapi ama unutma oda adeti geciktirir endiselenme kullanirsan

İlk çocukta kadının korunması pek önerilmez ama doktordan bilgi alman en sağlıklısı

Back