• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen akıl verin :((((

Nisan-34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
304
127
53
33
Arkadaşlar yeni bir eve taşındık bitmiyor sorunları eşimde bende verem olduk :((( evde bir koku var gider değil tuvaleti banyoyu mutfağı bütün giderlere baktık, temizledik.. bi tuhaf anlam veremediğimiz bir koku.. koku gideren spreyler kullanıyorum, ama sabahtan aksama calısıyoruz gelince yine o koku evi bosken temizlettim yerlesirken bende yine her yeri didik didik temizledim, bütün camları açıyorum sogukmuş kışmış demeden.. anlık iyi sonra yine aynı koku delirmek üzereyim, sürekli etrafı koklamaktan göğüs kafesim acıdı ne yapsam nasıl gidersem bu kokuyu

Arkadaşlar yeni bir eve taşındık bitmiyor sorunları eşimde bende verem olduk :KK43:(( evde bir koku var gider değil tuvaleti banyoyu mutfağı bütün giderlere baktık, temizledik.. bi tuhaf anlam veremediğimiz bir koku.. koku gideren spreyler kullanıyorum, ama sabahtan aksama calısıyoruz gelince yine o koku evi bosken temizlettim yerlesirken bende yine her yeri didik didik temizledim, bütün camları açıyorum sogukmuş kışmış demeden.. anlık iyi sonra yine aynı koku delirmek üzereyim, sürekli etrafı koklamaktan göğüs kafesim acıdı ne yapsam nasıl gidersem bu kokuyu
Merhaba benzer bişey bizde yasadık sıfır binaya tasındık özellikle yatak odasından baharat kokusu tarzı bişey geliyordu tasındıktan sonra 1 ay koktu. Spreyler kokular hiç fayda etmedi zamanla gecti şuan hiç yok. Artı bi süre sonra giderler kokmaya basladı lavabo açıcı vs. Kesinlikle gecmedi eve gelince kapıyı acar acmaz berbat kokuyordu. Yönetim giderleri genel anlamda temizletti havalandırma kısmında yetersizlik varmış şu an geçti

Merhaba benzer bişey bizde yasadık sıfır binaya tasındık özellikle yatak odasından baharat kokusu tarzı bişey geliyordu tasındıktan sonra 1 ay koktu. Spreyler kokular hiç fayda etmedi zamanla gecti şuan hiç yok. Artı bi süre sonra giderler kokmaya basladı lavabo açıcı vs. Kesinlikle gecmedi eve gelince kapıyı acar acmaz berbat kokuyordu. Yönetim giderleri genel anlamda temizletti havalandırma kısmında yetersizlik varmış şu an geçti
Yöneticimizle paylasacağım teşekkürler

Back
X