Düğünümüze iki ay kala nişanlımın ailesi ufacık bir olayı büyütüp benden uzaklaştılar o olayda nişanlım başta "sana haksızlık ettiler onlarda farkına varacaklardır " derken şimdide" uyum sürecini (ailesine yani)çabuk aş" demeye başladı. ve ailesinin uzaklaşması onada yansıdı oda bana uzak davranıyor.Ne yapmalıyım üstüne düşmek mi yoksa geri çekilmekmi mantıklı ?
Daha önce topic açmıştım büyütülen sorunda buydu..Kopyaladım.
Yine tüm aile damatlık bakmaya gittik(biz koloni halince dolaşıyoruz)
Neyse takımı aldık gömleği ayrı bi yerden bakmak üzere çıktık.O günde ben adet olmak üzereyim.sıkıntım büyük!..kayınvalidem ve görümcem tezgahtarla muhatap bende arkalarında seyir halindeyim nişanlım arabayı parkedip geldi..bende ona tuvalete gitmem gerektiğini söyledim.biz tuvalete gidiyoruz dedi çıktık inanırmısınız wc ye gidip gelmemiz sadece 5 dk sürdü.geri göndüğümüzde yoktular nişanlım aradı aradı duymadılar neyse en sonunda açtılar biz çıkıştayız dediler gittik ardımızdan onlar çıktı.nişanlım ne oldu gömlek yokmuydu dedi.görümcem:benmi deneyecektim dedi ama nasıl sinirli anlatamam.yaklaşıp dedimki; pedimi değiştirdim.sakinleşmesi ne mümkün bindik arabaya hala bağırıyor..nişanlım: az anlayışlı ol dedi. susmadı tabiki..eve yakın bi yerde durdurdu arabayı babasına sen götür dedi benide indirdi eve bıraktı..tuvalete gitmek için bile sanırım kendisinden izin istemem gerekiyordu..ne olacak sonumuz bilemiyorum
:1no2:
senağlama
asla şimdi onların evinde kalıyor olayı değil bu güzelim. kesinlikle nişanlın arkanda olmalı. aksine sen onun yanında değilsin. ki sen yanında yokkende seni savunmalı.
bir w olayına bu kadar takamaz görümce değil kim olursa olsun.
daha nişanlıyken duygular taptaze ,yaşanmamış şeyler varken sana böyle yapıyorsa evlenince inan daha farklı daha rahat davranıcaktır. nede olsa artık nikahlı olacaksınız çünkü.
benim de görümcem kayınvalidem daha sözlüyken yapmadıkları kalmadı ama eşim hep yanımda oldu. yanımda olmasına güvenerek evlendim. yoksa asla evlenmezdim. ne derlerse desinler eşinin ailesiylede evleniyorsun.
eş adam gibi seni savunup kolluyorsa tamam ama onların etkisinde kalıyorsa uzaklaşman da fayda var. yoksa daha çok çekersin
çok üzüldüm inan olayda 3 gün önce annesi hastanedeyken yanında gelinden farksız kızıymış gibi elimden geleni yaptım 3 gün sonra biranda uyumsuz etiketi yedim.zorma gitti nişanlımla tartıştım bitsin dedim annesi geldi hemen bu iş bu aşamaya geldi tamamlanacak yok böyle herşeyde yüzükmü atılırmış ama sonrasında yine uzaklaşmalar oda yetmezmiş gibi oğullarıda aynı offffffffff
Ben olsam büyütürüm bu olayı kimse kusura bakmasın. :1closedeyes:
5 dk'lık bir ihtiyaç için,hiçkimsenin bağırmasını,afrasını tafrasını çekemem.
Bu konuda nişanlıma gerekli tavrı koyarım.
Haa,hala aileme uyum sürecini çabuk aş deyip bana uzak davranıyorsa,evlilik kararımı bir kez daha gözden geçiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?