Lütfen akıl verin ihtiyacım var:(

Yok anam yaa perşembenin gelişi çarşambadan belli olur. sende mesafe koy araya bakalım.
nişan dönemini uzat bu arada gözlemle nişanlının ve zat-ı sahane görümceni...
böyle gereksiz tripleri devam ederse ve nişalının sana arka cıkmaması devam ederse hani soguklugu yolcu yoluna gerek.
iki gün sora görümcem yüzümden boşanıyorum die konu acmanı istemem
Gelin ata binmiş yaaa kısmet demiş.henüz nişanlısın. hayırlısı bakalım...

Sana simdiden kolay gelsin diyorum..
Sana esinin yaninda asentiyon olarak görümce vermisler,simdiden dis göstermeye calisiyor görümcen..
Sana demem oki simdi mesafeni koydun koydun,sonra ahh desende fayda etmez...

asla şimdi onların evinde kalıyor olayı değil bu güzelim. kesinlikle nişanlın arkanda olmalı. aksine sen onun yanında değilsin. ki sen yanında yokkende seni savunmalı.

bir w olayına bu kadar takamaz görümce değil kim olursa olsun.

daha nişanlıyken duygular taptaze ,yaşanmamış şeyler varken sana böyle yapıyorsa evlenince inan daha farklı daha rahat davranıcaktır. nede olsa artık nikahlı olacaksınız çünkü.

benim de görümcem kayınvalidem daha sözlüyken yapmadıkları kalmadı ama eşim hep yanımda oldu. yanımda olmasına güvenerek evlendim. yoksa asla evlenmezdim. ne derlerse desinler eşinin ailesiylede evleniyorsun.

eş adam gibi seni savunup kolluyorsa tamam ama onların etkisinde kalıyorsa uzaklaşman da fayda var. yoksa daha çok çekersin

olay budur ve uyum sorunu yaşayan siz misiniz?
o zaman sorun nişanlınıza.
"nasıl uyumlu olmalıyım, siz uyumlu olmak adına tuvalete gitmiyor musunuz"
"biz çok uyumsuzuz habire tuvalete gideriz çünkü" de.

imzamı atarım altına aynıları benim de başıma geldi çünkü

kaldı ki evlenmeden önce karışmaya kalkan evlendikten sonra da karışmaya devam edecek o zaman eşin arkanda olmazsa çok çekersin onun için iyi düşün derim ben

bence dertleri maddi dir. sana değildir. hani düğün telaşında insanlar maddi olarak zora girdiklerinden dolayı stresten her türlü davranabilirler. tabi eleştirilen genelde gelin olur başka kime çatsınlar değilmi. hepsine evet siz nasıl biliyorsanız öyle deyin. sonrada kendi bildiğinizi okuyun. eşinize de annesi ablası için yorum yapmayın. anlatamazsınız. biraz aliye alışın. hele biraz zaman geçsin o zaman söylersiniz. içinizdekileri.

ınsanlar şasırmış artık diycek bişey bulamıyorum..Nişanlıyken bunları yapan evlenince nasıl olur bilemem valla

arkadaşlar bence görümce rahatsız kimseye
sorun çıkmasın diye sessiz sakin görünme,
kişiliğini belli et sorun çıkacaksa şimdi çıksın
evlendikten sonra olacağına şimdi olsun olan

siz iyi olmaya çalışırken herkes ,sınırı çoktan aşıyor bence,

höt diyinde herkes duracağı yeri bilsin,bu günden aşırı muhlis davranırsanız,ileride üç beş kocanız olması kuvvetle muhtemel.
duruşumuz,davranışlarımız aynı zamanda başkalarının bize tutumunu belirler.görümce fazla ileriye gitmiş...haddini bilmeli...

o davranışları sana değildir cnm üzme kendini. biz 1 ay nişanlı kaldık ama ömrümden ömür gitti. tanıdığım kişi gitti başkası geldi sanki. ayrılmayı bile düşündüm. meğer ailesi baskı kuruyor çok üzüyor sinirlendiriyorlarmış onu oda bana söyleyemiyor tabi ayrılırım diye. sıkıntı yapıp bir şekilde ifade ediyordu. biz herşeyimizi ikimiz aldık kimseyi yanımızda gezdirmedik eşim biliyormuş aramızı bozmaya çalıştıklarını. ama oda suç oldu bizi götürmediniz felan dediler. sen nişanlına tvaır yapma boşver sükunetini koru daha sonra herşey düzeliyor ama nişanlının ailesi düğzelmeyecek buna inan onlarla asla yalnız kalma iftira bile atıyorlar insana inan. allah yardımcın olsun böyle insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor.

katılıyorum sana canım pas vermeyeceksin
ezdirmeyin kendinizi ya
bizde nişanlılık devresinde aynı olaylara rast geldik ama ben hep kocam olan nişanlım eşime fısıldadım :roflol:
ben görümçeyle evlenme hazırlıgında değilemki ya
bende görümçeyim hiç öyle kükremedik yani ne var wc ye gidemezmi iki nişanlı hayret yani
bağırmaya cağırmaya ne gerek var ya klava:

Görümcenin yaptığı hiç normal bir şey değil.Bence içinde sana karşı biriktirdiği kıskançlık,kin ne varsa bir bahane bulmuş kendince o anda da yansıtmış.Ama kaldırılabilir bir olay değil.Bir suçun olsaydı bile bir insana böyle muamele yapılmaz.Bugün bunları yapan ilerde neler yapar.Kesin tavrını koy ortaya.Her istediğinde böyle davranamayacağını bilsin.Eğer nişanlın da bu durum sonrasında sana karşı davranışlarını değiştirdiyse evlilik kararını gözden geçir canım bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…