e nişanlın sana şimdi nasıl davranıyor?
nasıl uzak duruyor?
canım bencede bak ama ben senin durumunda olsaydım wc ye gorumcemle giderdim yani ne biliyim çünkü nişanlılarımız kadar ailelerinede yakın olmalıyız kesinlikle
Ben olsam büyütürüm bu olayı kimse kusura bakmasın. :1closedeyes:
5 dk'lık bir ihtiyaç için,hiçkimsenin bağırmasını,afrasını tafrasını çekemem.
Bu konuda nişanlıma gerekli tavrı koyarım.
Haa,hala aileme uyum sürecini çabuk aş deyip bana uzak davranıyorsa,evlilik kararımı bir kez daha gözden geçiririm.
Bitsin dediğiniz zaman annesine ne oluyor ki burnunu sokuyor bu işe.çok üzüldüm inan olayda 3 gün önce annesi hastanedeyken yanında gelinden farksız kızıymış gibi elimden geleni yaptım 3 gün sonra biranda uyumsuz etiketi yedim.zorma gitti nişanlımla tartıştım bitsin dedim annesi geldi hemen bu iş bu aşamaya geldi tamamlanacak yok böyle herşeyde yüzükmü atılırmış ama sonrasında yine uzaklaşmalar oda yetmezmiş gibi oğullarıda aynı offffffffff
yaaa canimm iste ona göre tedbirini al... biz kizlar napiyoruzz baliklama atliyoruz sadece duygular ön planda aklimizi mantigimizi yitirip kör olmus vaziyetteyit. ama iste kafa dank demeden tedbirini ona göre alip oluruna bakmak lazim... bir tuvalet meselesinden soguk davraniliyorsa evlenince nasil olur bilemem! iste ben daha evlenmemei bekar kizlara bunlari cok anlatiyorum gözümüzü acin diyorum ama biliyorum gönül ferman dinlemiyor fakat islerin sonuda ne yazik ki hazin bitiyor...mirmirmirmirya zaten öyleydi 10 aylık nişanlılık sürecinde hiçbir sorun olmadı.ama adet döneminde zaten sağlıklı düşünemiyorsun aman buna dikkat edeyim diyemiyorsun..ilerde cidden bir hata yapsam insanım sonuçta o nerelere varacak acaba?offf bilmiyorum :1no2:
canim benim egerki gercekten tabiri caizse nisanlin adam gibi adamsa ve herzaman yaninda oluyorsa ve bunu hissettirebiliyorsa o adami birakma derim yoksa kayin validen iyi olmus görüncem kötüymüs hic takma; ama egerki esin seni onlara karsi koruyabiliyorsa... fakat kücük bir olayda bu denli problem yasiyorsan ve nisanlinda birnevi cephe aliyorsa biraz düsün derimCADIARZU mesela benim kayinvalidem iyi olmus kötü olmus benim icin anlam farketmio cünkü esim bana birgünlerden birgün olsun laf slöyletmedi herzaman korudu! yani sunu untmaki canim KARISINI VEZIRDE EDEN KOCASIDIR,REZILDE EDEN KOCASIDIR... ona göre güzelim sen simdi ne olmak istiyorsan bu senin tercihindir saygi duyarim ( ama sunu da unutma bunun adi EVLILIKTIR) baska hic bir sey degil...ayrılmayı kesip atmayı göze alamıyorum sonradan maviay arkadaşımız gibi pişmanlık yaşamak beni çok korkutuyor senağlama
canim benim egerki gercekten tabiri caizse nisanlin adam gibi adamsa ve herzaman yaninda oluyorsa ve bunu hissettirebiliyorsa o adami birakma derim yoksa kayin validen iyi olmus görüncem kötüymüs hic takma; ama egerki esin seni onlara karsi koruyabiliyorsa... fakat kücük bir olayda bu denli problem yasiyorsan ve nisanlinda birnevi cephe aliyorsa biraz düsün derimCADIARZU mesela benim kayinvalidem iyi olmus kötü olmus benim icin anlam farketmio cünkü esim bana birgünlerden birgün olsun laf slöyletmedi herzaman korudu! yani sunu untmaki canim KARISINI VEZIRDE EDEN KOCASIDIR,REZILDE EDEN KOCASIDIR... ona göre güzelim sen simdi ne olmak istiyorsan bu senin tercihindir saygi duyarim ( ama sunu da unutma bunun adi EVLILIKTIR) baska hic bir sey degil...
nişanlınla açıkça konuyu konuşmalısın. ama soğuk bir şekilde değil..
aşkım seninle herşey çok güzel gidiyor birden bu aralar sende bir soğukluk hissediyorum diye anlat belki konuyu kendi açar. aile konusunu açarsa takmamalıyız. olur böyle şeyler onlarda gerildi tabi diyerek uzatma düğün üstü boşver. şuan sonuçta o aileyle birlikte yaşıyor. ve onların etkisinde kalıyor.
ılımlı yaklaş
sanırım yapabileceğim bu... sağol :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?